Рубрики: Новини

“Я сказала так”: Слава Камінська в Мережі натякнула прихильникам, що знову йде під вінець

Відома українська співачка Слава Камінська вже вкотре натякає прихильникам про своє весілля. Зірка в Мережі розповіла про отриману пропозицію.

Українська співачка Слава Камінська зараз знаходиться на відпочинку в Іспанії. Зірка неодноразово інтригувала прихильників своїми заявками про весілля і, схоже, цього разу все серйозно. Камінська вкотре показала прихильникам фотографію з каблучкою та розповіла, що відповіла на омріяну пропозицію.

Спочатку, Слава написала пост у сторіз в Інстаграмі, а потім показала свою руку і руку ймовірного коханого чоловіка, який тримає її вже з коштовною каблучкою на безіменному пальці.

“Я сказала да”, – написала Слава.

Слава Камінська знову виходить заміж

Однак, не всі прихильники пораділи за співачку. Певна кількість користувачів Мережі вважають, що Слава намагається таким способом привернути до себе увагу і похайпувати. Крім цього, прихильникам не дуже сподобалося те, що слова про пропозицію зірка написала російською мовою.

  • “Чому да, а не так?”,
  • “Чому мовою окупантів?”,
  • “А можна було сказати “так”.
Слава Камінська знову виходить заміж

Камінська на це поки ніяк не реагує. Раніше зірка розповіла, що перебуваючи в Нідерландах знайшла собі нового чоловіка, але артистка не поспішає розповідати про особистість її коханого. Слава розповідає, що вони разом з ним вчать українську мову, бо він поки не дуже добре нею володіє, натомість вони без проблем можуть спілкуватися російською мовою.

Про своє повернення до України Камінська також поки не згадує, дівчина планує повернутися до України тоді, коли ми отримаємо перемогу, бо не хоче, щоб її діти чули постійні звуки сирен та вибухів. Зірка вирішила обрати простіший шлях та забезпечити дітям безпеку.

Поділитися