Рубрики: Новини

“Весь час здавалося, що від мене тхне”: Маша Єфросиніна пригадала, як перенесла небажану вагітність

Відома українська телеведуча пригадала, як пройшла для неї перша вагітність. Знаменитість зізналась, що завжди почувала себе некомфортно, а у цікавому стані її постійно нудило

Одна з найвідоміших українських телеведучих сьогодні виховує двох дітей. Старшу доньку Нану зірка народила ще 2004 року, а вагітність пройшла для Маші Єфросиніної доволі важко. У новому випуску свого шоу “Дорослі дівчата” знаменитість пригадала, якою для неї був той період. Зірка не стала прикрашати спогади про минуле й зізналась у всьому, як є.

Ведуча у розмові зі своєю подругою Олею Поляковою зізналась, що переживала страшний токсикоз. Коли знаменитість вперше завагітніла, то якраз вела ранкове шоу, в якому час від часу траплялись перерви на рекламу. Тоді Єфросиніна вилітала зі студії й за 30 секунд мала встигнути вивільнити шлунок, а ще за 30 секунд ведучій потрібно було встигнути повернутись і привести себе в порядок.

Маша Єфросиніна пригадала, якою для неї була перша вагітність донькою Наною

Знаменитість пригадала й про свій моральний стан. Маша Єфросиніна зізналась, що їй було некомфортно, оскільки в неї не зникало відчуття, що від неї постійно неприємно пахне. До слова про токсикоз, бували й такі моменти, коли зірка не встигала вийти з кадру й вивільняла шлунок прямо на сцені. Цей казус трапився на одному з корпоративів з Юрієм Горбуновим. Тоді ведуча випила яблучного соку, але організму й дитині такий вибір напою не сподобався.

Маша Єфросиніна пригадала, що тоді про її вагітність ніхто не знав, тому від цього вона почувала себе ще гірше. Річ у тім, що телеведуча справила враження нетверезої людини, яка не контролювала свого організму. Втім, такі випробування знаменитість пройшла лише під час вагітності. Після їй вдалось схуднути, а загальний стан став набагато кращим, ніж навіть до вагітності.

Маша Єфросиніна розповіла про першу вагітність

До слова, раніше знаменитість вже розповідала, що не планувала свою першу дитину. Тоді вони з чоловіком Тімуром Хромаєвим були у стосунках, але шлюбу навіть не планували. Кожен будував власну кар’єру, тому стан знаменитості став для закоханих громом серед ясного неба. Втім, сьогодні для Єфросиніної та Хромаєва у родинному плані все склалось чудово.

Поділитися