Олександр Пономарьов та Дзідзьо позмагалися голосами, виконавши гімн України: хто зміг перевершити тембром

Відомі співаки Олександр Пономарьов і Дзідзьо виконали гімн України. Хто зі знаменитостей краще впорався з вокальною задачею та заспівав так, що у глядачів відібрало мову?

Гімн України — неймовірна композиція, яка зачаровує, надихає та неймовірно зачаровує кожного. Популярні українські співаки Олександр Пономарьов і Михайло Хома, більш відомий за псевдонімом Дзідзьо, найчастіше виконують головну пісню нашої держави.

Фанати просто у захваті, адже обидва вміють ошелешити голосом. Втім, чиєї ж виконання дійсно більше подобається прихильникам?

Якщо пана Пономарьова давно, аж з 2000-го року, запрошували співати “Ще не вмерла” на урочистих подіях, то те, як представив гімн Хома, дійсно всіх розбурхало. Зійшла сукупність факторів, яка забезпечила справжній фурор співаку.

Річ у тім, що Михайло, який має унікальний сильний голос, багато років транслював образ такого собі музичного бешкетника, який веселив народ піснями гумористичного характеру. То він оспівував, як знайшов павука, якого назвав Богданом, то присвячував рядки Сарі, з якою вважав себе “кльовою парою”. І ось, поява знаменитості без гриму у строгому костюмі збентежила всіх. Коли він взяв перші ноти, зал взагалі зомлів від несподіванки та виключного таланту зірки. Вперше виконувати гімн України йому запропонували у 2019-му році у Харкові перед футбольним матчем “Україна-Литва”.

Навіть зараз під цим відео, яке було опубліковано кілька років тому, збираються коментатори, повні захоплення:

  • “Дзідзьо, ми в захопленому шоці, як ви виконали наш гімн! Захоплення вами, шалений голос! Дякую!”
  • “У Михайла божественний голос! Неперевершений талант! Благаю Бога, почути пісню у його виконанні на честь Перемоги над супостатом”
  • “Найкраще виконання! Така сила та міць! Саме так має виконуватись Гімн!”

Нагадаємо, що є ще й жіночі версії виконання Тіною Кароль, Олею Поляковою, Юлією Саніною.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини