Рубрики: Новини

Не побоялись публіки: Христина Соловій та Сергій Жадан вперше з’явилися разом після чуток про стосунки

Чутки про роман Христини Соловій та Сергія Жадана поширилися після поцілунку у кліпі молодої співачки. Пара вперше з'явилася разом на людях.

Молода українська співачка Христина Соловій та Сергій Жадан приголомшили своїх прихильників палким та притрасним поцілунком в одному з кліпів співачки. Редакція сайту Добрі новини помітила, що пара вперше з’явилася на публіці після чуток про їхній роман.

У кліпі Сергій палко цілує Христину декілька разів. Як зізнався сам чоловік, йому поцілунок сподобався, але в ньому не було нічого забороненого і це було зроблено тільки заради мистецтва. Соловій, в свою чергу, сказала про те, що вона не могла уявити когось іншого на цю роль. Для неї Сергій – це уособлення всього українського, що вона хотіла показати у кліпі і саме завдяки Жадану це вдалося зробити на всі сто відсотків.

Сергій Жадан та Христина Соловій з’явилися на публіці на фоні чуток про роман

В Мережі почали обговорювати новий роман між двома артистами, але пара поки цього не підтверджує. Письменник влаштував презентацію своєї нової книги “ПТАХ: вірші, що стали піснями” і на неї завітала Христина Соловій. Під час всієї конференції можливі закохані сиділи поруч і пересікалися поглядами та коротенькими фразами.

На цьому чутки про роман відомої пари не закінчуються. Днями їх застали на прогулянці тримаючись на ручки, а потім стало відомо, що Сергій Жадан подав на розлучення зі своєю дружиною Іриною Куніциною, з якою вони були 15 років у стосунках, тому не виняток, що саме Христина стала причиною остаточного розлучення чоловіка зі своєю дружиною і незабаром ми дізнаємося про створення нової щасливої пари.

Сергій Жадан та Христина Соловій гуляють в парку за руки

“Випаково застали отакі кадри. Не робіть так як я, бо це дуже не культурно і зовсім не по-дружньому”, – написала прихильниця.

Поділитися