Рубрики: Новини

Вагітна співачка СолоХа рознесла Раміну Есхакзай за її небажання мати дітей: “Місія жінки – бути мамою”

Українська співачка, яка нещодавно оголосила про вагітність другою дитиною, розкритикувала відому журналістку й блогерку Раміну Есхакзай. Причиною скандалу став той факт, що вона – чайлдфрі

Нещодавно відома українська співачка, відома під псевдонімом СолоХа, оголосила про те, що вагітна своєю другою дитиною. Після того, як знаменитість минулого року втратила маля, вона зуміла завагітніти знову. Зі своїм таємним другим чоловіком зірка очікує на появу старшого брата або сестри для їхньої доньки.

У новому інтерв’ю для Слави Дьоміна СолоХа вирішила висловитись про відому українську журналістку Раміну Есхакзай, яка раніше говорила про небажання мати власних дітей. Співачка натякнула, що не поважає таку думку, а також заявила, що найголовніше для кожної жінки – народження дитини.

Співачка СолоХа розкритикувала відому журналістку й блогерку Раміну Есхакзай

СолоХа заявила, що вона не розуміє, як жінка може так спокійно висловлювати подібну думку. Ба більше, артистка зауважила, що людям краще мовчати про неможливість чи небажання мати дітей, адже це – зовсім не привід для гордості. СолоХа заявила, що подібні висловлювання слід залишати при собі, а не оголошувати на публіку.

“Як правило, жінки які не можуть народити, вони ховаються за цією термінологією childfree.Це немає бути гордістю для жінки, оскільки найбільша місія жінки – це бути мамою”, – висловила свою думку відома співачка СолоХа.

Разом з тим, не забула артистка наголосити на тому, що це – виключно її думка. Після жорсткої критики відомої української журналістки й блогерки вона натякнула, що не слід приймати її слова близько до серця.

СолоХа розкритикувала Раміну Есхакзай через те, що вона не бажає мати власних дітей

Нагадаємо, що раніше блогерка висловилась про свою позицію в питанні, що стосується дітей та родини. Знаменитість зазначила, що вона позиціює себе чайлдфрі, адже не бажає народжувати своїх дітей. Раміна Есхакзай припустила, що в майбутньому може всиновити маля, втім народжувати самостійно вона точно не планує.

Поділитися