Актриса зі “Сватів” Железняк пригадала зустріч з онкохворою Анастасією Заворотнюк: “Буває, дивишся в минуле”

Відома російська актриса розповіла про зустріч зі своєю колегою Анастасією Заворотнюк, яка вже чотири роки бореться з онкологією. Зірка "Сватів" розповіла, якою тоді була знаменитість

Олеся Железняк, відома російська актриса, яка зіграла роль дружини Мітяя у “Сватах”, розповіла про зустріч з Анастасією Заворотнюк. Знаменитість вже чотири роки бореться з онкологією та не з’являється на публіці, втім колеги актриси не втомлюються згадувати про минуле. Так, одна зі знайомих зірки серіалу “Моя прекрасна няня” пригадала їхню останню зустріч. Це сталось на публічному заході.

2019 року лікарі діагностували в Анастасії Заворотнюк онкологія – пухлину головного мозку. Знаменитість одразу прийняла рішення лікуватись експериментальним шляхом та зникла з радарів. Нині актриса підпускає до себе виключно рідних, ніхто інший не бачиться та не спілкується зі знаменитістю. Втім, раніше Заворотнюк часто з’являлась на публіці.

Олеся Железняк із серіалу Свати пригадала, як зустрічала актрису Анастасію Заворотнюк
Олеся Железняк із серіалу Свати пригадала, як зустрічала актрису Анастасію Заворотнюк

Актриса Олеся Железняк розповіла пресі про останню зустріч із відомою актрисою та своєю колегою по цеху. Зірка “Сватів” розповіла, що це сталось на одному з останніх заходів, які відвідала Анастасія Заворотнюк, перш ніж їй діагностували важку хворобу. Актриса, яка зіграла дружину Мітяя, пригадала, що її знайома тоді мала чудовий вигляд, втім згадувати той вечір їй доволі важко.

“Вбрання, по-моєму, було красивим. Мала хороший вигляд. Як завжди буває, коли ти дивишся на минуле, тоді ти розумієш, що все було добре. Не те що зараз”, – коротко прокоментувала свої спогади Олеся Железняк.

Анастасія Заворотнюк вже понад три роки бореться зі страшним захворюванням
Анастасія Заворотнюк вже понад три роки бореться зі страшним захворюванням

Нагадаємо, що вперше чутки про онкологію у відомої російської актриси з’явились 2019 року. Тоді знаменитість різко пропала з медіапростору, а рідні зірки відмовчувались. Журналісти й шанувальники постійно намагались дізнатись, як себе почуває зірка серіалу “Моя прекрасна няня”. Втім, найближче оточення Заворотнюк продовжує вперто мовчати.

14 днів з Анітою Луценко:  Меню+Спорт

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини