Джамала показала, хто справжній патріот на Євробаченні та єдина сказала зі сцени “Слава Україні” на весь зал

Популярна співачка Джамала цього року була однією з тих, кому випала честь виступити у великому фіналі Євробачення. У кінці свого виступу вона сказала найважливіші слова.

Цьогорічне Євробачення стало найбільш нетривіальним за всі часи його існування. Вперше конкурс проводила не країна-переможець через воєнний стан. Все пройшло на вищому рівні: організатори органічно поєднали Британію та Україну, не обділивши увагою нікого, а наших знаменитостей публіка вітала, як справжніх героїв.

Відома українська артистка Джамала обурилась через наративи, які гуляють в мережі
Джамала показала, хто справжній патріот на Євробаченні

Чимало наших артистів, які були учасниками минулорічних пісенних змагань мали честь відкривати фінал у 2023-му році. Представляли свої хіти, з якими завоювали серця глядачів. Джамала вийшла на сцену зі своєю безсмертною композицією “1944”, в якій оспівує долю кримських татар. Зал завмер, коли співачка взяла найвищу ноту.

Артистка повторила свій легендарний номер, показала всю красу свого голосу, а найголовніше стала єдиною, хто одразу після завершення свого виступу сказала наше гасло, яке вже стало національним:

“Слава Україні! Героям Слава”, — на всю залу промовила зірка і зірвала просто нереальні овації.

Прихильники, звісно оцінили такий сміливий жест виконавиці. У коментарях повально почали писати:

  • “Відкрила для себе Джамалу по-новому! Ось це лідерка думок. Такими людьми треба захоплюватись”
  • “Дякуємо за пісню, виконання і слова в кінці!!!”
  • “Неймовірна Джа! Наша гордість”
  • “Ця пісня досі до сліз, вже стільки років”
  • “До сих пір мурахи від цієї пісні”

Нагадаємо, що у 2016-му році Джамала з піснею “1944” обійшла за балами Австралію, а головне росію, чим неймовірно змусила хвилюватися всіх у москві. Артистка стала другою представницею Україні, яка принесла нашій державі перемогу.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини