Рубрики: Новини

22-річна дружина 38-річного Остапчука дозволила йому побачитись з колишньою: двічі в одну річку не війдеш

Володимир Остапчук побачився зі своїми дітьми, які живуть разом з його колишньою дружиною Оленою. Вочевидь, на зустрічі була присутня й сама Войченко.

Володимир Остапчук та Олена Войченко тривалий час перебували у стосунках. В пари народилося двоє дітей, яких жінка з початком повномасштабного вторгнення забрала до Канади і поки не планує повертатися назад. У зв’язку з цим Володимир не має можливості бачитися зі своїми дітьми кожного дня або хоча б раз на тиждень, бо він продовжує жити в Україні.

Однак, час від часу чоловікові все ж вдається виїхати по справах і він не залишає без уваги своїх дітей. Відомо, що стосунки Володимира та Олени були доволі напруженими і чоловік публічно сварився зі своєю екс-коахною, але зараз їхні стосунки один з одним нормалізувалися і Олена не проти того, щоб чоловік бачився зі своїми дітьми.

Володимир Остапчук зустрівся зі своїми дітьми

Про це в нього запитали у соціальних мережах прихильники, коли телеведучий показував фото та відео зі свого відпочинку та роботи в Канаді. Володимир зізнався, що не показував зустрічі з дітьми, бо хотів залишити цю подію лише для себе, але якщо прихильники запитали, то він все ж поділився.

“Так, звичайно бачився. Просто хотілося залишити це для себе”, – написав Володимир в Мережі.

Володимир Остапчук зустрівся зі своїми дітьми

Вочевидь, якщо Володимир проводив час зі своїми дітьми, то на зустрічі була присутня й Войченко, яка привела дітей до свого батька. Молода дружина Остапчука Катерина зовсім не проти таких зустрічей, адже в неї є розуміння того, що вони колишні, в яких є спільні діти, тому перешкоджати такому спілкуванню – дуже не розумно.

Спочатку в екс-подружжя були досить напружені стосунки, але чоловік під час повномасштабного вторгнення вибачився перед Оленою і в них все нормалізувалося. Зараз вони спілкуються лише як батьки спільних дітей.

Поділитися