Рубрики: Новини

“Скільки я спала?”: прихильники Стаса Шурінса здивувались його зовнішності в соціальній мережі ТікТок

Після отримання великої популярності на "Фарбиці зірок" Стас Шурінс доволі швидко зник з радарів шоу-бізнесу. Хлопець з'явився в новому образі і здивував публіку.

Справжня зірка українського телебачення та проєкту “Фабрика зірок” Стас Шурінс отримав неабияку популярність під час участі у проєкті. Хлопець міг би стати всеукраїнською зіркою, через свою перемогу у головному на той час співочому проєкті, але він дуже швидко зник з шоу-бізнесу.

Крім цього, артист будував стосунки з однією з учасниць проєкту Ерікою, але пара досить швидко розлучилася. Після “Фабрики” Стас приймав участь у шоу “Танці з зірками”, де також виборов перемогу. Всі пророчили йому нереально успішну кар’єру, але все різко змінилося в 2014 році, коли на сході України почалася війна. Подейкують, що Стас злякався і переїхав, але насправді хлопець поїхав до Німеччини зі своєю дружиною, яка в той час хворіла на рак.

Стас Шурінс будував стосунки з співачкою Ерікою

Хай там як, але Стас не покинув музику. Він активно пише пісні для інших співаків, а також був учасником німецького проєкту “Голос країни”, але йому там не так сильно пощастило, як в Україні і він не отримав перемогу.

Днями хлопець опублікував нове відео в Мережі, де співає пісню і його прихильниці були сильно здивовані. Справа в тому, що в чоловікові на відео майже неможливо впізнати колишнього Стаса Шурінса: на зміну йому прийшов дорослий чоловік з борідкою, але прислухавшись до голосу стає ясно – перед нами точно зірка минулого.

Прихильниці Стаса Шурінса не змогли його впізнати
  • “Добрий день, а де ви були?”,
  • “Скільки я спала?”,
  • “Це вже не Стас, а Станіслав Андрійович”,
  • “Якщо чесно, зовнішність спершу не згадала, але голос ні з ким не сплутаєш”,
  • “Спочатку не впізнала, а потім як впізнала!”, – пишуть здивовані прихильниці.
Поділитися