Молода дружина Віктора Павліка після скандалу з перепусткою перестане жартувати: почуття гумору є не у всіх

Подружжя Віктора Павліка і Катерини Репяхової нещодавно оконфузилося через перепустку, яка дозволяє їздити у комендантську годину та закритими об'єктами. Як прокоментувала випадок обраниця музиканта?

Катерина Репяхова і Віктор Павлік цього тижня стали найбільш обговорюваними персонами. Все через сторіз дружини музиканта, яка засвітила для підіписників спецперепустку свого обранця, документ, що дозволяє пересувати містом після комендантської години та проїзд такими об’єктами, як, наприклад, Південний міст у Києві, яким може пересуватися тільки спецтранспорт, а також… родина Павліка.

Артист показав на камеру коханій заповітний папірець, а вже ввечері він спілкувався з правоохоронцями, його мила вибачалася у мережі, і вчорашні прихильники не могли отямитися від новини.

Віктор Павлік подарував спецперепустку Каті Репяховій

Звісно, чималу порцію хейту отримала сама винуватися сторіз, у відео якої прозвучали слова про те, що обранець подарував перепустку. Гнів прихильників не згас і до нині. Катерина ж спробувала ще раз пояснити всім, що вона просто пожартувала.

Репяхова визнала свою провину та сказала, що такого відео не мало бути на її сторінці. Вона також зазначила, що ті, хто дивиться її контент давно, вже розуміють її гумор, але за її ж словами, є люди, яким це далеко.

Дружина Віктора Павліка висловилася стосовно скандалу

Зірка запевнила, що дійсно не купувала ніяких документів, адже разом з Віктором Павліком не мають захмарних статків для цього. Блогерка зазначила, що вони — проста родина, яка живе у зйомній квартирі та їздять на машинах, за які виплачують кредит.

На майбутнє обраниця музиканта пообіцяла взагалі переглянути формат своїх історій, аби не допускати подібних ситуацій.

Нагадаємо, що Віктор Павлік і Катерина Репяхова одружилися у 2020-му році. Пара виховує сина.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини