Рубрики: Новини

“Зараз мене всі дражнять”: Вєрка Сердючка прокоментувала казус, який стався з нею на Євробаченні-2023

Андрій Данилко в легендарному образі відомої української співачки Вєрки Сердючки прокоментувала кумедний казус, який трапився з нею під час виступу на Євробаченні-2023

Відомий український музикант і продюсер Андрій Данилко здобув особливу популярність після того, як вигадав легендарну Вєрку Сердючку. Нині знаменитість є одним із найпопулярніших артистів, а на міжнародній арені зірка активно прославляє рідну країну. Так, наприклад, нещодавно Вєрка Сердючка зі своєю командою виступили на Євробаченні-2023.

Під час концерту у Ліверпулі, пісенний конкурс цьогоріч проходив саме в цьому місті, Андрій Данилко в образі провідниці вирішив здивувати глядачів. Знаменитість під час виконання пісні Lasha Tumbai, з якою свого часу виступав на Євробаченні-200, викинув у залу туфлю. Вперше після кумедного виступу Вєрка Сердючка з гумором висловилась про конфуз.

Відома українська співачка Вєрка Сердючка вперше висловилась про викинуту у залу туфлю

Вєрка Сердючка у зверненні до шанувальників зізналась, що після викинутої в залу туфлі шанувальники навіть встигли вигадати їй нове прізвисько. Артистка зауважила, що сприймає ситуацію з гумором, а також зазначила: з її взуттям все добре, тому прихильникам перейматись з цього приводу не слід.

“Мало того, що я з України, та я ще з Євробачення. Зараз мене всі дражнять: “Вєрка ППО”. Так запустила в зал тапочок. Друзі, з тапком усе нормально”, – висловилась Вєрка Сердючка у коментарі для своїх шанувальників.

Андрій Данилко в образі Вєрки Сердючки висловився про смішний конфуз на Євробаченні-2023

До слова, у свіжому зверненні до своїх шанувальників відома українська співачка також висловилась про те, що планувала зробити на виступі на Євробаченні. За словами Вєрки Сердючки, вона хотіла заспівати “Russia goodbye” у приспіві своєї легендарної пісні, втім організатори популярного пісенного конкурсу не погодились на таку ініціативу. Втім, продовжила артистка, на своєму сольному концерті вона співатиме так, як вважає за потрібне.

Поділитися