Рубрики: Новини

“Ображався на мене”: співачка MamaRika зізналася, чому її чоловік не на службі і чим займається вдома

Відома українська співачка MamaRika розповіла про свого чоловіка Сергія Середу. Стало відомо, чому він не на службі і яку роль виконує, знаходячись в тилу.

З початком повномасштабного вторгнення лави Збройних Сил України почали активно поповнюватися добровольцями. Серед них є представники українського шоу-бізнесу, або чоловіки відомих українських жінок. Зараз тисячі дружин чекають, поки кохані та мужні хлопці повернуться додому і зможуть провести час з родиною.

Не дивлячись на те, що багато чоловіків пішли на війну, є більша частина тих, хто залишився в тилу. Серед таких чоловіків коханий української співачки MamaRika Сергій Середа. Зірка вирішила розповісти, чому її чоловік не пішов на службу і чим займається під час повномасшабного вторгнення.

За словами співачки, вони з коханим вже обговорювали це питання і домовились, що якщо чоловікові доведеться йти на фронт, то він піде, але дівчина попросила його все узгодити з нею. Ріка дуже переймається за маленького сина, якому на момент вторгнення не було й року.

“Я його слізно просила, щоб він не йшов. Це було дуже складно, він ображався на мене”, – розповідає співачка.

MamaRika розповіла, чому її чоловік знаходиться в тилу

Зірка додає, що на перший погляд здається, ніби головна в сім’ї саме вона, але це далеко не так. Артистка повністю довіряє своєму коханому, саме тому Сергій — справжній голова сім’ї і він вирішив залишитись вдома заради свого сина та коханої дружини і навіть не думав про те, щоб якимось чином виїхати з України. Чоловік дбає про свою родину всіма можливими способами.

“Він залишився заради сина. Про виїзд навіть мови бути не могло, він сказав, що тут його рідний дім, він вдома і буде тут завжди. Це його обов’язок”, – поділилася MamaRika.

Поділитися