Рубрики: Новини

“Приставали до людей”: Тимура Мірошниченка на кордоні оштрафували на 65 тисяч гривень

Тимур Мірошниченко потрапив у дуже неприємну ситуацію на кордоні. Як виявилося, йому потрібно було заплатити 65 тисяч гривень штрафу, але в нього не було готівки.

Відомий український телеведучий Тимур Мірошниченко тривалий час знаходився за кордоном. Чоловік був там далеко не на відпочинку, а по справах. Спочатку його запросили бути ведучим на “Євробаченні-2023” в Ліверпулі, яке проводилося там від імени України, а потім попросили провести UAday в Каннах. Тимур з радістю погодився, але забув про один маленький нюанс, який потім коштував йому чималеньких коштів.

Повертаючись додому, на українсько-польському кордоні його з дружиною чекав не дуже приємний сюрприз. Справа в тому, що проведення UAday не входило в плани чоловіка, але він не відмовився від його проведення забувши про те, що в нього закінчується грінкарта. Цей нюанс виявили на кордоні і Тимур мусив заплатити 65 тисяч гривень штрафу.

Тимур Мірошниченко заплатив 65 тисяч гривень штрафу

На цьому пригода не закінчилися. В дружини Тимура та в самого телеведучого не було з собою відповідної кількості готівки, а це 7000 злотих. Банкомати не хотіли приймати картки, а їхати по гроші на авто їм заборонили. Тоді пара почала просити в людей готівку в обмін на перерахування коштів на картку і таким чином вони змогли назбирати відповідну суму, щоб виїхати.

“Приставали до людей на кордноні, щоб купити в них готівку. Писали навіть тим, кого давно не бачили. За 4 години спільними силами змогли назбирати на штраф і заплатили”, – каже дружина Тимура.

Наразі Інна з чоловіком знаходяться в Україні, але для них це був дуже великий стрес. На щастя, все закінчилося добре і тепер подружжя точно буде значно уважнішим в будь-яких деталях, щоб такого не повторилося ще раз.

Поділитися