Надія Матвєєва забула про розлучення та представила свого нового обранця: капітально молодший за неї

Популярна ведуча Надія Матвєєва нарешті наважилася розповісти про особисте життя та про свого обранця. Дізнайтеся, хто підкорив серце зірки.

Надія Матвєєва — одна з найзагадковіших ведучих України. Вона вже багато років працює під псевдонімом та намагається тримати у секреті подробиці свого особистого життя. Втім, закохана знову зірка не змогла промовчати про нового обранця.

Що відомо про новий роман Надії Матвєєвої?

Зірка СТБ двічі була заміжньою. З першим чоловіком привела у світ дитину, свого старшого сина, а з другим прожила разом багато щасливих років. Втім, згодом серце ведучої знову звільнилося, а прихильники почали підозрювати її у романі з Павлом Костіциним.

Надія Матвєєва похизувалась фото у весільній сукні
Надія Матвєєва забула про розлучення та представила свого нового обранця

Втім, знаменитість довго тягнути інтригу не стала і близько року тому розсекретила, що зустріла нове кохання. Імені обранця вирішила не розкривати, але уточнила, що її милий значно від неї молодший. Без перебільшень на 20 років.

Проте, ця різниця — зовсім не є перепоною почуттям. Новий чоловік Надії веде непублічне життя. Його сфера діяльності пов’язана з медициною. А познайомилися майбутні закохані на вечірці. Іскра спалахнула дуже швидко і у них зав’язалися стосунки. Матвєєва не приховує, що у відносинах були і випробування, які разом вдалося подолати. Війна для них не стала вийнятком, але всі події лише зблизили пару.

Як насправді звати Надію Матвєєву
Надія Матвєєва забула про розлучення та представила свого нового обранця

Цікаво, що нового бойфренда ведучої немає навіть у соціальних мережах. Та знаменитість не вважає це недоліком, навпаки їй подобається. А найголовніше, чим чіпляє її коханий — це тим, що завдяки йому зруйнувалися стереотипи про вік і всі виклики, пов’язані з цим було подолано.

Нагадаємо, що Надія Матвєєва досі має офіційний статус розлученої.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини