Павло Зібров розповів, як його фанатка хотіла залізти до нього по трубі: “Забралася на четвертий поверх”

Павло Зібров зараз активно тримає свою другу хвилю популярності. Артист розповів про фанатку, яка була готова на божевільні речі, шоб отримати його автограф.

З початком повномасштабного вторгнення Павло Зібров почав активніше вести свою творчу діяльність. Артист непогано тримає планку, бо все більше й більше починає подобатися молоді, яка залюбки відвідує його концерти. Зараз від прихильників немає відбою, але деякі дивують чоловіка не на жарт. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, який курйоз трапився з однією прихильницею.

Павло пригадує історію з тих часів, коли він вже почав бути знаменитим і отримав чималеньку популярність. Це трапилося в період між його розлученням з першою дружиною та початком стосунків з наступною дружиною Мариною. Не дивлячись на велику популярність, йому було заборонено спілкуватися з прихильниками та якось з ними комунікувати. Таке рішення було прийняте державним академічним естрадно-симфонічним оркестром, в якому чоловік був солістом.

Павло Зібров розповів про курйоз з його прихильницею
Павло Зібров розповів про курйоз з його прихильницею

Однак, не дивлячись на таку заборону, знайшлась одна фанатка, яку нічого не могло зупити. Зібров відпочивав у своєму готельному номері, аж раптом почув стуків у вікно його покою. Він не на жарт злякався, але ще більше був здивований тим, що за вікном стоїть його прихильниця.

Він побачив дівчину, яка намокла від негоди. Вона була з двома квітками в зубах і ще однією в руці, яка була зламана. Також віддана прихильниця тримала пляшку ігристого вина і була безмежно рада бачити свого кумира.

“Виявилося, що вона залізла до мене по водостічній трубі. Це було зроблено лише заради того, щоб отримати мій автограф. Звісно, я дозволив їй зайти до мене в номер”, – пригадав артист.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини