Павло Зібров публічно принизив Потапа через його відпочинок за кордоном: “Злякався, втомився”

Потап та Настя Каменських вже тривалий час знаходяться за кордоном. Павло Зібров вирішив дати свій коментар з цього приводу і покепкував зі свого зіркового колеги.

Потап вже неодноразово наражав себе на критику через свої поїздки за кордон, дивні відео у соціальних мережах, відпочинок у компанії росіян в Дубай і багато чого іншого. Чоловік зовсім не переймається за свою репутацію і продовжує показувати всім, що може з легкістю відвідувати сонячні країни у компанії своєї дружини Насті Каменських, яка вже тривалий час намагається підкорити іспанську публіку.

Павло Зібров не став мовчати з цього приводу і прокоментував ситуацію кількома словами в новому інтервʼю Анатолію Анатолічу. Артист каже, що у кожного з нас свій шлях, але ми обираємо його самі і повинні нести за це відповідальність.

“Хтось втомився, розгубився, хтось відпочиває за кордоном, а хтось очолює іспанську ТРО”, – кепкує Зібров.

Павло Зібров прокоментував поведінку Потапа
Павло Зібров прокоментував поведінку Потапа

Також Павло Зібров переконаний, що будуть розбірки стосовно цих всіх ситуацій, але вони будуть вже після того, як закінчиться війна. В кожного своя нервова система і кожен сам обирає, як боротися зі стресом. Схоже, Потап і Настя зі своїм стресом борються шляхом виїзду за кордон.

Цікаво те, що Каменських активно публікує фотографії з Іспанії, де її запрошують на різноманітні ток-шоу, інтервʼю, ранкові програми та багато чого іншого. Свої пости зірка підписує тепер трьома мовами – англійська, українська та іспанська, а коментарі активно підчищає, залишаючи лише позитивні. Через це складається враження, що абсолютно кожен підтримує рішення співачки почати працювати на закордонну аудиторію, але все ж час від часу можна побачити істинне ставлення до співачки.

“Зрозуміла, що українській публіці стала не цікава, то вирішила спробувати себе в Іспанії”, – пише один з користувачів Мережі.

Настя Каменських підкорює Іспанію
Настя Каменських підкорює Іспанію

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини