Рубрики: Новини

“Пару тисяч доларів потрібно на життя”: Яніна Соколова розповіла, скільки заробляє в місяць та чи вистачає їй

Відома українська журналістка Яніна Соколова прокоментувала свої заробітки та зізналась, скільки коштів витрачає на місяць. Знаменитість назвала суму для комфортного життя

Яніна Соколова, відома українська журналістка та громадська діячка, у новому інтерв’ю для Слави Дьоміна розповіла про свій заробіток. Знаменитість повідомила, що у часи повномасштабної війни змогла налагодити стабільні доходи, більша частина з яких поступає від її YouTube-каналу.

Журналістка розповіла, що кожного місяця кількість зароблених коштів змінюється, але середній показник дорівнює близько шести тисячам доларів. Проте, додала Яніна Соколова, це лише частина заробітку, яка надходить від блогу. Знаменитість також має й інші прибуткові проєкти.

Яніна Соколова розповіла про свої доходи та назвала суму, яку витрачає щомісяця на життя

Знаменитість перерахувала свої сфери діяльності, які приносять їй прибуток. Серед них виявилась і робота на телебаченні, і надання майстер-класів, і навіть начинка лекцій. Крім того, поділилась Яніна Соколова, вона працює з великою командою над своїм YouTube-каналом.

Відома українська журналістка розповіла не лише про доходи, але й про свої витрати. Зірка зазначила, що щомісяця на комфортне життя вона може виділяти близько двох тисяч доларів.

Відома українська журналістка Яніна Соколова розповіла, скільки витрачає щомісяця на комфортне життя

Нагадаємо, що знаменитість виховує двох дітей. Яніна Соколова ніколи не любила ділитись подробицями особистого життя, тому й про її розлучення з колишнім чоловіком стало відомо не одразу. Пізніше дізнались шанувальники й про початок зіркою нових стосунків.

Нині знаменитість живе разом із коханим чоловіком, втім подробицями про своє сімейне життя ділиться неохоче. Яніна Соколова зазначає, що це нікому не цікава тема, тому вона й не розповідає про неї.

Поділитися