Хто полюбився більше і кого вважають справжнім красунчиком з “плюсів”: Руслана Сенічкіна чи Єгора Гордєєва

Ведучі 1+1 Єгор Гордєєв та Руслан Сенічкін стали найбільш популярними чоловіками в Україні. Дізнайтеся, чи конкурують між собою ці зірки та кого більше полюбили прихильники.

З їхніми оксамитовими голосами прокидається майже вся Україна. Зірки ранкової передачі “Сніданок з 1+1”, Єгор Гордєєв та Руслан Сенічкін полюбилися великій кількості глядачів. Своєю харизмою, ентузіазмом та відданістю улюбленій справі завоювали мільйони сердець.

Співведучий Нелі Шовкопляс має цілу армію прихильниць, які таємно мріють, аби неодружений знаменитий шоумен колись би та й звернув на них увагу. Лише в Інстаграмі він має понад 100 тисяч підписників. Цікаво, що ще більше Єгора полюбили українці після початку повномасштабного вторгнення. Гордєєв, не побоявся ні обстрілів, ні інших перепон та вийшов в ефір разом з Марічкою Падалко у найтривожніший день. Згодом популярний чоловік спілкувався з фанатами в Інстаграмі, намагаючись підбадьорювати всіх, хто небайдужий до його творчості і роботи.

Гордєєв розповів про своє особисте життя
Єгор Гордєєв

Руслана Сенічкіна також обожнюють глядачі. Чоловік створив собі дуже інтелігентний образ, такого собі інтелектуала. Ці якості він доводить і у реальному житті, ставлячи передусім свою репутацію. Ведучий не був помічений у гучних скандалах, інтригах чи піарі одіозних особистостей.

Людмила Барбір і Руслан Сенічкін зустріли Великдень на роботі
Людмила Барбір і Руслан Сенічкін зустріли Великдень на роботі

Проте, одна історія все ж таки тягнеться за знаменитістю. Йому і досі приписують роман з Людмилою Барбір, з якою він знімається у ранковому проєкті. То таємні знаки симпатії фанати побачать у дружніх обіймах, то припишуть секретний сенс спільній світлині зі студії. Проте, обидва спростовують ці чутки. Тим паче, що у колежанки шоумена давно вже є шлюбні стосунки та навіть дитина від першого і єдиного чоловіка у її житті.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини