Оля Цибульська розповіла про невдалу спробу стати стрункою: зірці не вдалося змінити своє життя

Схуднення - процес, який потребує багато сили волі та зусиль. Ольга Цибульська зізналася, що в один з останніх разів схуднути їй не вдалося.

Ольга Цибульська – українська співачка та телеведуча, яка активно веде соціальні Мережі. Зірка нерідко публікує кумедні відео, в яких висміює ту чи іншу проблему, або просто жартує на актуальні теми. Цього разу зірка розповіла, чим закінчилося її остання спроба схуднення.

Зірка вирішила поспілкуватися зі своїми прихильниками в Мережі на різні теми. Фанати Цибульської вирішили розпитати її про те, як справді змінити своє життя і як не падати духом. Ольга відповіла, що зараз дуже важливо не лінуватися та йти до своєї мрії. Це стосується будь-якої зі сфер життя. Також зірка додала, що остання спроба схуднути не закінчилася нічим хорошим.

“Цього разу не змогла”, – сказала Ольга.

Оля Цибульська розповіла про невдалу спробу схуднення
Оля Цибульська розповіла про невдалу спробу схуднення

Співачка розповідає про те, що потрібно взяти себе в руки, адже якщо вам ліньки щось зробити для себе, то чи можна якось змінити світ на краще? Ольга підтримала своїх прихильників і підняла їм настрій приємними словами про нашу перемогу. На думку артистки, нам потрібно тримати себе в руках, не забувати про те, що життя кожного захисника та захисниці – безцінне і ніякі гроші світу не зможуть залагодити наших втрат.

“Вірю, що скоро. Вірю в Збройні Сили України. Нам всім хочеться, щоб це було швидше, але нашим військовим краще видно, яким повинен бути темп. Нам потрібно їх підтримувати, донатити і працювати”, – додає Ольга Цибульська.

Зараз це й справді вкрай важливо. Ми повинні не сумувати і вірити у наших хлопців та дівчат, бо вони потребують підтримки в тилу, без якої не буде довгоочікуваної перемоги.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини