Рубрики: Новини

Чоловік Каменських Потап натякнув на повернення в Україну: одягнув патріотичне вбрання з гербом

Український репер та продюсер Потап натякнув своїм прихильникам, що він нарешті повернувся до України, опублікувавши серію патріотичних знімків.

Потапа неодноразово звинувачули у тому, що він покинув Україну і ніяк не відчув на собі “смак” повномасштабного вторгнення. Ні Настя Каменських, ні сам Потап на це не реагують, а зараз чоловік опублікував патротичні фотографії, натякаючи на те, що він вже в Україні. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, що саме опублікував артист.

Перший знімок, який зʼявився на його сторінці в Мережі було фото вулиці столиці, де їде автомобіль з українськими номерами і надпис: “Моє серце Миколаїв”. Потім зʼявилося фото джинсового піджака чоловіка з патріотичною брошкою у вигляді прапору України. Ніяких геолокацій репер не вставляв, тому не можна точно сказати, що чоловік вже повернувся.

Потап натякнув на своє повернення до України

Однак, потім Потап запостив вид з балкончику будинку, де чітко видно український прапор, вивіски та автомобілі. Не стало винятком і фото з одним із захисників України, який разом з Потапом привітливо позує для фотографії.

Потап натякнув на своє повернення до України

Після цього чоловік Насті Каменських показав, які він проводить час на студії і закріпив всі сторіс посиланням на новий збір для автомілю. У стрічці публікацій поки не зʼявилося ніяких ознак того, що Потап і справді приїхав до України. Одним з останніх постів в нього на сторінці стало фото з Настею Каменських, де він пише приємні слова для своєї коханої дружини і улюбленого Києва.

“Вона може бути будь-якою, але Вона повинна бути киянкою. Київ незламний і не переможений , люблю тебе (на фото моє кохання в улюбленому пасажі)”, – написав Потап.

Поділитися