Рубрики: Новини

Як раніше вже не буде: в українських вовчиць більше немає повелителя Олега Винника, який втік в Берлін

З початком повномасштабного вторгнення Олег Винник зник з радарів. Чоловік не веде соціальні мережі, не спілкується зі своїми друзями і ніяк не нагадує про себе.

Олег Винник підкорив не одну українську жінку своїми піснями, харизмою та голосом. Жінки обʼєдналися в одну велику комуну і назвали себе справжніми вовчицями, а Олег – назавжди буде їхнім вожаком. Не дивлячись на таку прихильникість до чоловіка, артист зник з медіа-простору, залишивши своїх прихильниць без концертів, нових пісень та будь-якої комунікації.

Про Олега Винника ходило багато чуток стосовно його перебування та стану. Хтось казав, що він бореться із залежністю, хтось – що він на лікуванні, а хтось досі продовжує дотримуватися думки про те, що чоловік просто забоявся повномасштабного вторгнення і не хоче ніяк реагувати на всі події в Україні.

Олег Винник не відповідає на дзвінки колег

Наближені до Олега люди кажуть, що він знаходиться в Німеччині на лікуванні. Від чого саме лікується чоловік – не кажуть, але запевняють, що чоловік активно допомагає Збройним Силам України та передає кошти через посередників для закупівлі автомобілів, на яких наші хлопці долатимуть перешкоди.

Друзі та колеги з шоу-бізнесу перший час сильно переймалися здоровʼям артиста. Юрій Горбунов, наприклад, намагався регулярно телефонувати до свого товариша, щоб поцікавитися станом його здоровʼя і дізнатися бодай що-небудь, але він просто не бере слухавки. Ба більше, чоловік видалив всі публіцації у соціальних мережах, залишивши лише патріотичну аватарку.

Олег Винник зник з соціальних мереж

Якби не його імʼя на сторінці, то було б неможливо ідентифікувати, кому саме належить ця сторінка. Ми сподіваємося, що Олег все ж найближчим часом вийде на звʼязок до засобів масової інформації, до своїх прихильників і пояснить, чому він тривалий час мовчав про повномасштабне вторгнення.

Поділитися