Рубрики: Новини

“Для нас усіх краще”: українська співачка KOLA зізналася, чому насправді не хоче повертатися в Україну

Співачка KOLA з початком повномасштабного вторгнення перебралася за кордон та чесно зізналася, що вона не хоче повертатися додому з певних причин.

Українська співачка KOLA, справжнє імʼя якої Анастасія Прудіус, розповіла істинну причину, чому вона не хоче повертатися в Україну. Зараз дівчина разом із сімʼю проживає у сонячній Іспанії. Як каже сама Анастія, рішення про переїзд було прийняте не лише з її ініціативи. Так вирішила вся родина і вони поїхали одразу, коли всі були “за”. Дівчині було дуже страшно знаходитися в Україні і вона постійно переймалася через повітряні тривоги та вибухи ракет.

“Це дуже голосно, коли ти прокидаєшся посеред ночі. Я кажу як є і нічого не приховую, мені страшно, я до такого не звикла”, – розповідає співачка.

Співачка KOLA не планує повертатися до України

Звісно, співачка на деякий час може приїздити до України, але на постійну основу вона перебиратися поки не планує. В Іспанії вона відчуває себе в безпеці, в неї краще працює голова і Анастасія має змогу як слід зосередитися.

До слова, свою популярність Анастасія отримала завдяки участі у проєкті “Голос країни”. Хоч перемогти їй не вдалося, але про неї почали частенько згадувати. За деякий час співачка приймала участь у “Надвідборі”. Після програшу у конкурсі про зірку мало згадували, але нещодавно вона отримала нову хвилю популярності через її нову композицію “Біля серця”.

Співачка KOLA отримала нову хвилю популярності

Багато прихильників відшукали у словах та музиці до пісні щось своє, рідне. Саме тому вона певний час трималася на перших місцях у користувачів на різних стрімінгових майданчиках. Сподіваємося, що час проведений в Іспанії лише піде їй на користь і Анастасія зможе потішити свої прихильників черговою порцією якісного саунду.

Поділитися