Ведуча 1+1 Хамайко розповіла про втрату дитини у її сім’ї: пасинок боронив Україну разом з татом Оністратом

Популярна ведуча Валентина Хамайко з щемом у серці розповіла про загибель на фронті свого пасинка. Хлопцю було трохи більше 20-ти років і він був добровольцем.

Сьогодні родина улюблениці мільйонів, ведучої проєкту “Сніданок. Вихідний”, Валентини Хамайко, у скорботі. Син її чоловіка, Андрія Оністрата, Остап, героїчно загинув під час виконання бойового завдання. Дикторка розповіла подробиці у мережі.

Про це стало відомо у минулу п’ятницю. Відомо, що хлопець пішов на фронт добровольцем, на момент смерті йому був лише 21 рік. Тато підтримав рішення сина піти захищати Україну та й долучився сам. Тримали оборону рідні разом останні 2 місяці. Нині ж розбитий горем чоловік знаменитості, як він сам пише в Інстаграмі, перебирає речі загиблої дитини та готується до похорону. Андрій ділиться думками та розповідає, наскільки добре Остап розбирався у військовому спорядженні, що навіть радив батькові, що краще купувати собі.

Чоловік Валентини Хамайко про загибель сина

Валентина також у скорботі. Ведуча згадує, скільки теплих і гарних моментів було в родині, коли Остап зростав, скільки разом вони подорожували та скільки позитиву дарували один одному.

Перед своєю загибеллю юнак все ж таки приїздив до родини. Короткий візит лишив багато приємних спогадів, адже коло Остапа зібралися майже всі родичі.

Підтримало родину українського героя чимало публічних людей. Зокрема цілий пост в Інстаграмі загиблому синові Оністрата присвятив маркетолог і лідер думки Андрій Федорів, який пригадав, яким був хлопець: дуже мужнім, але з щирою дитячою посмішкою. Режисер Любомир Левицький також не лишився осторонь. Він пригадав, як тато героя робив все можливе, аби опинитися на фронті разом з дитиною. Митець зазначив, що від скорботної новини у нього просто розривається серце та шаленіє лють до ворога.

Трагедія не лишила байдужим нікого

Щирі співчуття родині Валентини Хамайко, її чоловікові Андрію Оністрату та вічна пам’ять українському захисникові Остапу.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини