Стало відомо, як живе Таїсія Повалій в росії: бідкається, що немає власного житла і має мешкати разом з мамою

Одіозна співачка Таїсія Повалій, яка вже тривалий час живе у росії, несподівано поділилася подробицями свого тамтешнього життя, яке виявилося далеким від ідеалу. Чому артстистка почала бідкатися?

Таїсія Повалій, побудувавши кар’єру в Україні, згодом перебралася до росії. Не змінила зірка країни навіть після 2022-го року, коли рф розпочала повномасштабне вторгнення. Ба більше: виступала на сцені перед тамтешнім народом.

Таїсія Повалій продовжує виступати в росії
Таїсія Повалій продовжує виступати в росії

Нещодавно ж співачка вирішила розповісти, чи досягла бажаного в країні-агресорі та як там живе. Інтерв’ю давала, звісно російським медіа, повідавши, що досі за всі роки, проведені у москві, так і не обзавелася нерухомістю. Раніше чимало доводилося переїздити по знімних квартирах, а після того, як перевезла свою маму, стали жити втрьох з чоловіком, Ігорем Ліхутою, і літньою жінкою в одному помешканні. Звісно, артистка не таким собі уявляла життя у 58 років, проте зробити нічого з цим не може: коштів, аби придбати квартиру у центрі — не має, а десь на околиці мешкати категорично не бажає.

Скільки пластичних операцій зробила Таїсія Повалій
Повалій зізналася, що в рф життя — не цукор

Тим не менш, як і раніше повертатися в Україну не бажає. Та, схоже, і не вийде, адже Таїсія не раз вже дивувала своїх колишніх співгромадян висловами на підтримку путіна та виступами перед росіянами.

У відповідь на це тут, в Україні, громадські активісти внесли зірку у список зрадників. Крім цього, у 2022-му році стало відомо, що Повалій потрапила у список знаменитостей, яких потенційно збираються позбавити державних нагород. Це і зробили врешті-решт указом Президента.

Нагадаємо, що дружина Ігоря Ліхути мала звання Заслуженої та Народної артистки України, а також свою зірку на Алеї слави у Києві. У 2011-му навіть була номінована на премію YUNA, як “Найкраща виконавиця”

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини