Рубрики: Новини

Оля Полякова показала результати патріотичного виховання дітей від Буряковського: стрибки у воду “за Україну”

Оля Полякова разом з Вадимом Буряковським виховують двох доньок: старшу Машу та молодшу Алісу. Співачка похизувалася патріотизмом молодшої доньки в Мережі.

Відома українська співачка Оля Полякова може похизуватися відмінним вихованням двох своїх доньок. Старша Марія зараз проживає та навчається в Лондоні, але дівчинка самостійно заробляє на свої забаганки і не просить грошей у мами. Молодша Аліса росте справжньою патріоткою, про що свідчить відео-ролик у сторіз Олі Полякової.

Зірка опублікувала кадри з відпочинку з Алісою, де вона стрибає з невеличкого пірсу у воду. Перед тим, як почали бігти до води, майбутня зірка голосно вигукнула:

“За Україну!”

Оля Полякова похизувалася патріотичною донькою

Після цих слів Аліса зі всього розмаху стрибнула у воду. Полякова похвалила свою доньку за такий патріотзм і щиро раділа, що це вдалося зняти на відео. Після цього мама з донькою відправилися в інші зони відпочинку, щоб якісно провести свій час у сімейному колі.

До слова, раніше Оля Полякова розповіла, що вони з Вадимом Буряковським зіштовхнулися з певними проблемами у стосунках. На це повпливало повномасштабне вторгнення, але розлучатися пара не планує. Вони намагаються почути одне одного і знайти компроміс. Жінка наголошує, що проблеми зʼявилися через те, що всі зараз дуже сильно змінилися, саме тому можуть виникати конфліктні ситуації.

Оля Полякова давно у шлюбі з Вадимом Буряковським і разом вони виховують двох дітей

 

Не дивлячись на невеликі проблеми у родині, це ніяк не відображається на дітях подружжя. Маша і Аліса росли та досі ростуть у дружній родині, беручи приклад з відмінної мами та дуже турботливого батька, які роблять все для того, щоб їхні діти були найщасливішими у світі. В теперішніх реаліях це по-особливому цінується, адже не кожен може зібрати себе до купи.

Поділитися