Куди пропала і де працює зараз Євгенія Власова, яка після недуги так і не змогла повернутися у шоу-бізнес

Відома у 2000-х співачка Євгенія Власова, схоже не збирається знову підкорювати музичний Олімп. Що за недуга була у житті зірки і чому на сцену вона більше ні ногою?

ірка 2000-х з неймовірно ніжним голосом Євгенія Власова, хіти якої звучали на радіо в один момент пішла зі сцени. Прихильники були ошелешені, мовляв, що трапилося. Лише згодом стало відомо, що артистка бореться з недугою.

У 2009-му зірка іде на операцію, а згодом всі її побачать з коротесенькою стрижкою-їжачком. Жовта преса одразу припише виконавиці найстрашніше: онкологію. У 2017-му до лікарів доведеться знаменитості звернутися ще раз через наслідки хіміотерапії.

Проте, як запевняє сама Євгенія, історія її хвороби була оповита плітками і те, що вона боролася з раком — не правда. Лікарі просто свого часу призначили їй терапію, схожу на ту, що потрібна онкохворим, але це рішення завдало організму Власової чималих мук.

Куди пропала і де працює зараз Євгенія Власова

Втім, попри все улюблену справу зірка не полишила. 2 роки тому своїм голосом артистка порадувала своїх прихильників, вийшовши на сцену проєкту “Голос країни”. Звісно, що після тріумфального виступу, прямо перед камерами інші зірки почали просити її повернутися, але Женя була тверда у своїх намірах і знову пробиватися нагору шоу-бізнесу не захотіла.

Зараз знаменитість веде сторінку в Інстаграмі і, судячи зі сторіз, вона займається викладанням співів. Одна із вдячних учениць написала довгий текст вдячності Власовій. Якщо свою нинішню робочу діяльність Женя інколи демонструє у мережі, то ось про особисте життя — мовчить, як риба. Відомо, що вона була заміжньою, у 2004-му році народила дочку. Втім, подробиць про свою родину воліє не розповідати.

Нагадаємо, що першим чоловіком Євгенії був Дмитро Костюк, від якого вона і народила доньку. Він виступав у якості її продюсера недовгий час і з ним вона записала кілька пісень.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини