“У всіх була зіркова хвороба”: Євген Кошовий розповів, як у нього проявилася головна болячка шоу-бізнесу

Український комік та головний герой "Кварталу-95" Євген Кошовий розповів, яким чином у нього проявилася зіркова хвороба і коли саме це трапилося.

Євген Кошовий отримав велику популярність завдяки проєкту “Квартал-95”. Зараз чоловік є ключовою фігурою в шоу, а також залишається дуже хорошим другом Володимира Зеленського. “Парочка” пройшла разом дуже багато подій, які зміцнили їхні стонки і, як часто буває в зірок українського шоу-дізнесу – артисти починають страждати на зіркову хворобу.

Подібна ситуація трапилася у житті Євгена Кошового. Про це комік пригадує не дуже яскраво, але такий період в нього також був. Євген зловив зіркову хворобу на початку своєї діяльності у КВК. Вів себе дуже зухвало і вимагав від кожного шанобливого ставлення до себе, але, на щастя, цей період минув і зараз чолоік таким не страждає.

“В мене була зіркова хвороба ще на початку КВК. Я всіх вертів, де хотів”, – каже Євген Кошовий.

Євген Кошовий розповів про зіркову хворобу
Євген Кошовий розповів про зіркову хворобу

Також гуморист розповідає, що його 15-річна донька Варвара також вже встгла зловити зіркову хворобу, але з нею активно ведуться бесіди з цього приаоду. Перший раз, коли дівчина відчула себе особливою був випадок, коли її знайомий наступив їй на ногу. Реакція маленької дівчинки була занадто бурхливою.

“Вона каже: “Він наступив на ногу, кому? Доньці Євгенія Кошового!”, я їй кажу, щоб прикрила свого маленького ротика, бо так не належить говорити”, – зізнається артист.

Євген додає, що зараз з його донькою активно ведуться бесіди стосовно її закидів в Мережі. Це стосується будь-чого: звинувачення у просуванні російської музики, вихваляння власним батьком, сміливі фото і багато чого іншого – батько дає зрозуміти своїй доньці, що можна робити, а про що краще змовчати.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини