Зірка “Жіночого кварталу” вагітна: подруга Олени Кравець Аліна Блажкевич показала чималий живіт (ФОТО)

Українська акторка та зірка гумору Аліна Блажкевич поділилася радісною новиною: вона скоро стане мамою. Знаменитість прокоментувала свій стан і показала округлий живіт.

Акторка “Жіночого кварталу” Аліна Блажкевич, оголосила про свою вагітність. Новину про очікування поповнення в родині вона вирішила повідомити через соціальну мережу Інстаграм.

Селебріті замилувала прихильників ніжними кадрами з округлим животиком, зазначивши, що зараз вона при надії. Також артистка натякнула на перебіг справ, написавши, що сподівається — токсикоз більше не повернеться.

Однією з перших прокоментувала Олена Кравець, яка не змогла стримати емоції:

“Аааааа! Яка краса, боже! Алінчик, вітаю тебе пошепки…”, — написала популярна білявка.

Не дивно, що новина про вагітність Аліни викликала великий відгук у серцях і її численних шанувальників та й не тільки. В коментарях під публікацією про вагітність зірки, вітають її не лише фанати, а й колеги по шоу-бізнесу. Наприклад, Віталій Козловський долучився до привітань, написавши: “Обіймаю!”. Ведуча Віра Кекелія також висловилая у коментарях.

Що відомо про Аліну Блажкевич?

Аліна Блажкевич, стала відома глядачам завдяки своєму чарівному гумору та талантовитому виконанню різноманітних ролей, здобула широку популярність завдяки своїй участі в проєкті “Ліга Сміху”. Там вона виступала у складі команди “Тріо різні” і разом з іншими учасниками вразила глядачів своєю неповторною харизмою та гумористичним талантом. Ось один із виступів акторки:

Не менш цікавим є те, що саме на зйомках “Ліги Сміху” Аліна познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком Романо. Любов до гумору об’єднала їх, і з того часу популярна білявка змінила не лише свій творчий шлях, але і особисте життя. Пропозиція руки та серця прозвучала саме за лаштунками передачі у 2019-му році.

Пізніше зірка приєдналася до складу “Жіночого кварталу”, де продовжила підкорювати глядачів своєю енергією та талантом. Її ролі в шоу завжди вражали оригінальністю та несподіваністю.

Вагітність стала для гумористки новим етапом у житті, що вже зараз викликає хвилювання та підтримку з боку фанів та колег. Бажаємо майбутній мамі всього найкращого в цьому чудовому періоді!

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини