Рубрики: Новини

“Мамі не подобається”: Надя Дорофєєва познайомила Кацуріна з батьками та розповіла про реакцію на її бойфренда

Відома українська співачка Надя Дорофєєва познайомила свою маму з новим бойфрендом. Знаменитість зізналась, що не сподобалось рідній людині в її обранці

Надя Дорофєєва довгий час перебувала у шлюбі зі своїм колегою Володимиром Дантесом. Минулого року зіркова пара вирішила розлучитись, про що повідомила навесні 2022. З часом у мережі почали з’являтись чутки, що відома українська співачка закрутила роман із найкращим другом колишнього чоловіка Михайлом Кацуріним. Це виявилось правдою. Втім, Дантес не забарився та почав стосунки з дружиною свого колись ліпшого товариша.

У мережі довго жартували про те, що Дантес з Дорофєєвою та Кацуріни помінялись партнерами

Нині хвиля жартів у бік новоспечених зіркових пар стихла, а закохані нарешті мають можливість забути про підвищену увагу публіки та насолодитись компанією одне одного. Стосунки Наді Дорофєєвої та її нового бойфренда Михайла Кацуріна розвиваються чудово. Так, наприклад, нещодавно артистка познайомила обранця зі своєю мамою. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість показала, як пройшла зустріч важливих для неї людей.

У гості до своєї доньки приїхала мама Наді Дорофєєвої. Звісно, жінка застала вдома і нового обранця своєї дитини Михайла Кацуріна. На опублікованих артисткою кадрах можна побачити, що стосунки її бойфренда та мами склались чудово – вони порозумілись та явно подобаються одне одному. У своєму блозі Дорофєєва показала кадри, як Кацурін створює музику, поки її мама за всім спостерігає.

Попри те, що взаємини матері співачки та її коханого склались чудово, є одна річ, яка рідній людині Дорофєєвої не сподобалась. Так, артистка не стала приховувати, що її ненька не вподобала музику, яку пише Михайло Кацурін. Такі композиції не до смаку мамі Дорофєєвої, що можна було побачити по її виразу обличчя на опублікованих донькою відео.

Надя Дорофєєва зізналась, що мамі не подобається музика Кацуріна

Нагадаємо, що відома українська співачка понад рік зустрічається з ресторатором Михайлом Кацуріним. Нині зіркова пара вже встигла з’їхатись жити разом.

Поділитися