Рубрики: Новини

36-річний Євген Клопотенко розсекретив свою нову дівчину та розповів, ким вона працює: “А вона з Миколаєва”

Відомий український кулінар Євген Клопотенко тримає в таємниці подробиці свого особистого життя. Втім, тепер знаменитість розсекретив, з ким зустрічається та розповів про дівчину детальніше

Євген Клопотенко давно здобув популярність серед своїх шанувальників. Знаменитість прославився ще за часів своєї участі в популярному шоу “МастерШеф”, де здобув перемогу. Тепер один із найвідоміших кулінарів України активно будує успішну кар’єру. Зокрема, знаменитість веде власне шоу на каналі “СТБ”. У новому випуску проєкту “Пекельні борошна” Клопотенко зізнався, що в нього все чудово складається не лише в професійному, але і в особистому житті.

У випуску власного кулінарного шоу знаменитість нарешті розсекретив, з ким він зустрічається. Відомий український кулінар Євген Клопотенко розповів, що його обраниця народилась та виросла у Миколаєві, а нині працює в дуже дотичній до нього сфері. На таке зізнання кулінар наважився не просто так.

Героєм нового випуску шоу “Пекельні борошна” став український телеведучий Григорій Решетнік, який народився у Миколаєві. З цієї нагоди Євген Клопотенко зазначив, що і його кохана дівчина також є уродженкою південного міста. Крім того, додав ресторатор, його обраниця працює кондитеркою – вона готує десерту та, за словами зіркового кулінара, доволі вправно порається зі своїми робочими обов’язками.

Євген Клопотенко розповів про свою нову дівчину

Розповідаючи про свою дівчину, Євген Клопотенко пригадав кумедну історію, яка сталась із нею на роботі. Кулінар розповів, що одного разу їй замовили приготувати одночасно десять десертів – на цю задачу в кондитерки було всього 10 хвилин.

“І так усе виставила, повертає на мене голову. Я дивлюся на неї, а вона так посміхається: “Ща будуть бороди летіти!” – пригадав Євген Клопотенко та чесно зізнався, що так і не зрозумів сенсу цього висловлювання.

Разом з тим, знаменитість поцікавився у свого гостя Григорія Решетніка, чи всі миколаївці мають такий гонор і характер. Відомий український телеведучий з усмішкою зізнався, що кожен житель південного міста володіє подібною рисою характеру.

Поділитися