Євген Клопотенко відповів Раміні Есхакзай, яка раніше назвала його лицеміром: “За звичайного неприємно”

Нещодавно мережу розбурхало несподіване зізнання блогерки та журналістки Раміни Есхакзай, яка назвала відомого українського кулінара Євгена Клопотенка лицеміром

Відома українська блогерка та журналістка Раміна Есхакзай давно здобула свою популярність. Завойовувати серця шанувальників знаменитість почала на реаліті-шоу “Холостяк”. Сьогодні зірка часто бере інтерв’ю у популярних артистів та активно веде особистий блог у різних соціальних мережах.

Нещодавно Раміна Есхакзай вирішила поспілкуватись зі своїми підписниками в Інстаграмі та запропонувала їм поставити запитання, які найбільше всіх цікавлять. Одним із таких питань виявилось те, чому знаменитість не запрошує на інтерв’ю відомого українського кулінара Євгена Клопотенка.

Раміна Есхакзай раніше невтішно висловилась про свого колегу Євгена Клопотенка
Раміна Есхакзай раніше невтішно висловилась про свого колегу Євгена Клопотенка

Блогерка не стала приховувати й зазначила, що навіть не збирається комунікувати з ресторатором та зіркою “МастерШефу”, адже вважає його лицеміром. Раміна Есхакзай на підтвердження своїх слів додала до своєї відповіді знімок екрана, на якому підписники могли побачити, як Євген Клопотенко критикує блогерку за те, що та взяла інтерв’ю у Світлани Лободи.

Довгий час відомий український кулінар мовчав з приводу ситуації, яка закрутилась навколо нього та блогерки Есхакзай. Втім, тепер знаменитість таки вирішив відреагувати на новину. На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм Євген Клопотенко опублікував фотографію новини з газети про нього та журналістку. Знаменитість коротко зазначив, що найбільше його образила частина, в якій Раміна Есхакзай назвала його “звичайним”.

Євген Клопотенко відреагував на критику Раміни Есхакзай, яка назвала його лицеміром
Євген Клопотенко відреагував на критику Раміни Есхакзай, яка назвала його лицеміром

Нагадаємо, що причиною, чому Раміна Есхакзай образилась на Євгена Клопотенка, став той факт, що кулінар засудив знаменитість за інтерв’ю з неоднозначними особистостями. Так, кулінар не схвалив діалогу з Олексієм Арестовичем, Марком Фейгіним та Лободою, до яких сьогодні не всі українці ставляться добре.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини