Рубрики: Новини

22-річна дружина 38-річного Остапчука стала “матір’ю” для Семена: чим би дитя не тішилось (ФОТО)

Володимир Остапчук розміняв вже два шлюби і знову має палкі стосунки з молодою блогеркою Катериною Полтавською. Чи планує пара спільних дітей і чому носять всюди з собою синього іграшкового гуся?

Володимир Остапчук ошелешив всіх цього року. Відомий шоумен вдруге розлучився і одразу представив свою нову обраницю: 22-х річну блогерку Катю Полтавську. З юною дівчиною популярний чоловік майже одразу став жити разом, але в їхніх стосунках також завівся третій персонаж.

22-річна дружина 38-річного Остапчука дозволила йому показати Семена

Молодята взяли собі “на виховання” синього іграшкового гуся, якого назвали Семеном. Пернатого садять із собою за один стіл, беруть у поїздки та навіть вкладають спати. У мережі вже жартують, що це просто обраниця знаменитості так тренується стати мамою для майбутнього поповнення.

Як виглядає улюбленець Остапчуків Семен

Цікаво, що сам Володимир не відмовляється від ідеї стати татом втретє, і навіть вчетверте. Відповідаючи на питання своїх прихильників в Інстаграмі, він поділився думками стосовно діток. Шоумен розповів, що хоче ще двійко малюків, окрім тих, яких зараз виховує його перша дружина Олена.

В Остапчука є дочка, яку назвали красивим ім’ям Емілія та молодший син Еван-Олександр. Минулого року була інформація про те, що малеча живе з мамою у Канаді і через це у їхнього батька трапилася ціла проблема, як зв’язатися з ріднею. Він скаржився, що якийсь час не міг додзвонитися, аби просто побалакати зі своїми наступниками. Були натяки на те, що начебто це відбувається через екс-обраницю знаменитості, але чим завершилася історія і як дійшли згоди стосовно виховання спадкоємців колишні закохані — не відомо.

Нагадаємо, що другою дружиною Володимира Остапчука була також блогерка Христина Горняк, з якою він офіційно уклав стосунки у 2020-му році.

Поділитися