Рубрики: Новини

“Розмовляти неможливо”: Сергій Бабкін розповів про життя своїх родичів в росії і спілкування з ними

З початком повномасштабного вторгнення багато зірок українського шоу-бізнесу припинили спілкування з родичами з росії. Сергій Бабкін розповів, чи підтримує звʼязок зі своїми рідними.

Український музикант Сергій Бабкін вирішив розповісти про своїх родичів з росії. Чоловік вже тривалий час не підтримує спілкування з рідними, які живуть у Бєлгородській області. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, що саме стало причиною відмови артиста від рідних людей.

В реаліях сьогодення майже в кожного українця є люди, які захищають нашу країну. Є чимало тих людей, які вже втратили близьких і до числа цих людей входять знайомі самого Сергія Бабкіна, якому болить серце за кожного героя, який знаходиться зараз на небі. Кожного разу, коли чоловік дізнається про нові втрати з українського боку, його поглинає ненависть до всього російського, тому тут навіть мови бути не може про адекватне спілкування з родичами в росії, які живуть у вигаданій інформаційній бульбашці.

Сергій Бабкін розповів про спілкування з родичами

Бабкін розповідає, що припинив спілкування зі своїми родичами з Бєлдгородської області в перший місяць війни. Причиною цьому стала одна з останніх розмов по телефону. Сергій сказав, що ця війна в будь-якому випадку погано закінчиться саме для росії, натомість, російські родичі відповіли, що думали, що він набагато розумніший.

Музикант каже, що його родичі з росії живуть у спотвореній реальності. В нього немає бажання спілкуватися з людьми, які не можуть тверезо дивитися на ситуацію, що відбувається.

Сам чоловік з початком повномасштабного вторгнення покинув Україну і поїхав до Німеччини з сімʼєю. Там вони отримали фінансування від держави, але зараз вони не отримують жодних грошей, бо Сергій постійно гастролює, а за правилами вся сімʼя повинна перебувати в Німеччині без виїзду.

Поділитися