Рубрики: Новини

Віталію Козловському прийшла повістка: колишній підопічний Кондратюка підписав все прямо у кабінеті захисника

Популярний співак Віталій Козловський показав, що отримав один із найголовніших документів, який вирішує долю чоловіка у нинішні часи. Як відреагував артист на те, що йому прийшла повістка?

Сьогодні багато чоловіків в Україні отримують повістки та йдуть захищати Батьківщину зі зброєю у руках. Віталій Козловський, який підпадає під призовний вік, також отримав документ і новиною поділився на своїй сторінці в Інстаграмі. Він показав фото, як сидить у кабінеті військового з ручкою та підписує папери.

“От і до мене прийшла повістка”, — прокоментував світлину співак.

Віталій Козловський отримав повістку

Після цього коментаря — ніяких більше подробиць навіть у сторіз, які так активно веде артист. Під публікацією вже діляться своїми думками прихильники, одні з яких категорично проти того, аби кумир йшов воювати, а інші — навпаки, вірять, що Віталій зможе подолати всі складнощі та повернутися переможцем додому. Підписники пишуть:

  • “Дай Боже, щоб Ви тільки встигли повчитись”
  • “Все буде добре, вірю Ви щирий і не підведете. З Богом, бережіть себе. Такі співаки і такі голоси мають звучати”
  • “Такі люди потрібні країні для лікування душі піснями. Кожному потрібно воювати на своєму фронті. Залишайтесь з нами”
  • “Чоловічий вчинок”
  • “Бережи себе! Обіймаю міцно і всім серцем люблю!”
Віталій Козловський отримав повістку

Відомо, що від початку повномасштабного вторгення, Віталій не полишив Україну. Він був у Києві, де й перечекав найгостріші моменти наступу на нашу столицю. Згодом Козловський став їздити з благодійними виступами. Не оминав увагою і військових та їздив до них регулярно. Цікаво, чи відважиться зірка тепер поповнити їхні ряди.

Нагадаємо, що офіційно Віталій Козловський — не одружений, родини не має та мало розповідає про своє особисте життя і стосунки.

Поділитися