Рубрики: Новини

“Якась розгубленість”: Микита Добринін розповів про емоційний стан після офіційного розлучення з Квітковою

"Ідеальною" парою за версією прихильників було подружжя Квіткової та Добриніна, але в цієї казки не було щасливого кінця. Стало відомо, що екс-кохані офіційно розлучилися.

Даша Квіткова стала головною героїнею проєкту “Холостяк” на рівні з Микитою Добриніним. Дівчина змогла завоювати серце чоловіка і пара почала активно будувати стосунки. Вони на власному прикладі показали, що кохання на проєкті існує і там все відбувається без сценарію і в реальному часі.

Згодом Микита з Дашею офіційно одружилися і почали будувати спільне життя. Пара запустила декілька робочих проєктів, які допомогли втілити в життя мрію не одного прихильника. Користувачі Мережі були вражені таким сильним коханням один до одного, а згодом вся Україна вітала подружжя з народженням сина.

Даша Квіткова та Нікіта Добринін розлучились 2023 року

Після народження сина Левчика минуло півтора роки і раптом Даша Квіткова оголосила про розлучення. Це стало справжнім потрясінням для всіх прихильників екс-подружжя і ніхто не міг навіть уявити, що таке може бути. Як би там не було, але Квіткова з Добриніним залишилися в гарних стосунках для виховання спільної дитини. Зірки побажали виховувати малечу в колі люблячих батьків.

Попри бажання залишитися у хороших стосунках, заяву на розлучення подружжя подало одразу і тепер стало відомо, що вони офіційно розлучені. Микита Добринін в Мережі розповів про свій емоційний стан. Чоловікові один з прихильників написав про те, що він відчуває розгубленість і не розуміє, чого йому хочеться.

“Не маємо права здаватися. Є люди, яким потрібна наша допомога”, – відповідає Добринін.

Микита Добринін розповів про свій емоційний стан

Також “Холостяк” додає, що спорт дуже добре рятує від проблем і зайвих думок, тому це хороший варіант для того, аби себе відволікти та змінити фокус свого сприйняття. Спортивні заняття, на думку Микити позитивно впливають на самопочуття, на сон і позитивне сприйняття життя.

“Люди, які займаються спортом незалежно від віку, практично не страждають від стресу і депресії”, – додає Добринін.

Поділитися