Продюсер Полякової Михайло Ясинський зізнався, скільки грошей потрібно на розкрутку молодої співачки

Розкрутити нову зірку в українському шоу-бізнесі не так просто, як здається. Один з найвідоміших продюсерів розповів, скільки насправді коштує такий каприз.

Михайло Ясинський – відомий український продюсер, який дав дорогу до слави таким зіркам, як Оля Полякова, Макс Барських та багато інших. Чоловік досі займається продюсуванням Полякової і співачка відгукується про нього лише з найкращими побажаннями. Редація сайту Добрі новини зʼясувала, скільки коштує розкрутка нових молодих зірок в українському шоу-бізнесі.

Мало хто знає, але до розкрутки входить не лише піар у соціальних мережах, але й зйомка кліпів, аранжування пісень, створення власного індивідуального іміджу і ще дуже багато всього. На думку Ясинського, дуже багато залежить не лише від вкладених коштів у просування, але й від харизми, природнього шарму та індивідуальності виконавця, якого будуть просувати на ринку шоу-бізнесу.

Михайло Ясинський розповів, скільки коштує розкрутка молодої зірки

Якщо виконавець сам хоче сяяти і віддає себе на всі 100%, тоді точно знайдеться той, хто захоче вкластися в перспективну зірку. Така послуга коштує орієнтовно 20-30 тисяч доларів. Ці гроші можуть забезпечити артистові нові пісні, кліпи, можливість виступати на великій сцені і таке інше, але якщо виконавець не буде цікавим як людина – це гроші в один бік.

Крім цього, дуже важливо, щоб артист отримував задоволення від своєї роботи. Прихильники повинні бачити, що виконавець закоханий у свою роботу і віддається на виступах чи під час запису пісень на максимум. Зараз серед українськиз зірок більше звертають увагу на щирість та доброту, а не на стиль чи манеру виконання. Пісня повинна пробирати до глибини душі не лише музикою та словами, але й самим виконавцем, який кайфує від того, чим він займається.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини