Рубрики: Новини

Тіна Кароль у простецькій майці вийшла з городу з врожаєм: мила Балана довела, що вона — з народу

Популярна співачка Тіна Кароль показала врожай зі свого городу. Артистка має ділянку, де для неї проростають екологічні чисті овочі та фрукти.

Неймовірна співачка і легендарна поп-діва Тіна Кароль, виявляється, не тільки вправна артистка, а й справжня господиня. Свій маєток, який звів люблячий покійний чоловік Євген Огір, вона не лише прикрасила зсередини, а обзавелася міні-господарством.

Виявляється, у знаменитості є цілий город, де вирощується смачна городина та садовина. Так би мовити, з лану до столу. Своїм першим врожаєм зірка похизувалася у сторіз в Інстаграмі, показавши, яке велике блюдо полуниці та суниці було назбирано. Перед камерою вона постала у простому образі: чорна сукня-майка, повна відсутність макіяжу та скромно, по-домашньому, зачесане волосся.

Тіна Кароль у простецькій майці вийшла з городу з врожаєм

До речі, Тіна вже давно не соромиться з’являтися у кадрі без карколомного макіяжу. Співачка навіть погодилася на цілу фотосесію, де показала всю свою натуральну вроду. Образ довершила хвилястим волоссям. Кароль отримала чимало компліментів від прихильників за таку чесність перед фанатами, а найбільше всіх вразило те, що виконавиця у 38-м років майже не має зморшок.

Поп-діва не приховує, що багато працює над собою. Ба більше: вона повністю відмовилася від міцних напоїв та інших допінгів, адже вважає, що все це дає лише короткотривалий ефект. Для себе артистка обрала більш складний, але дуже ефективний шлях: зірка активно займається спортом, вміє стояти на цвяхах.

Тіна Кароль у простецькій майці вийшла з городу з врожаєм

Нагадаємо, що Тіна Кароль кардинально змінилася після пологів, коли почала активно худнути. Зі своєю максимальною вагою знаменитість попрощалася ще бувши у шлюбі з Євгеном Огіром та стала триматися у дуже суворих рамках.

Поділитися