Дружина Павліка з шиком відзначила День народження: елітний заклад, море квітів, як на бенефісі Пугачової

Молода обраниця Віктора Павліка показала кадри зі святкування свого Дня народження. Показуємо, як відзначила своє 29-річчя блогерка і хто її привітав.

13 червня молода дружина музиканта Віктора Павліка відсвяткувала свій 29-й День народження. Інтернет-знаменитість показала, з яким розмахом відгуляла свято. В якому саме закладі родина артиста вітала популярну блондинку з іменинами — не відомо, але, схоже, це було на заході України, адже після чарівних кадрів із сімейних посиденьок, Катерина показала поїздку Львовом.

Дружина Павліка з шиком відзначила День народження

Відзначити особистий новий рік Репяхової зібралася вся родина. Чималу кількість гостей розмістили у великій затишній залі, столи у якій прикрасили свіжими квітами. Сама ж обраниця співака була також схожа на ніжну орхідею, вбравшись у білу сукню з пишними рукавами і підібравши волосся догори. Похизувалася блогерка вбранням на славу, тегнувши магазин, де придбала його. Виявляється, для образу підібрала плаття з бутіка.

Що подарував саме Віктор — не відомо, але Катя не одноразово закцентувала увагу у сторіз на тому, що її просто засипали букетами. Що тільки не подарували зірці мережі! Презенти зайняли пів балкону.

Дружина Павліка з шиком відзначила День народження

Свята у родині Павліка не завершуються, адже зовсім скоро маленький синочок знаменитості буде відзначати свій 2-й День народження. Так склалося, що він за датою народився пізніше мами, але турботливі батьки з радістю йому влаштовують пишні гуляння. Репяхова дуже намагається на іменини своєї дитини вигадати щось особливе та непересічне, аби зберегти у пам’яті цінний момент.

Нагадаємо, що у Віктора Павліка є ще двійко дорослих дітей: син Олександр та дочка Христина. Обидва давно живуть окремо та мають власні сім’ї.

Популярне

Подібні новини