Рубрики: Новини

Надя Дорофєєва готується зіграти весілля з Михайлом Кацуріним найближчими днями: що відомо про таємне свято

Надя Дорофєєва і Михайло Кацурін вже тривалий час разом. У мережі промайнули чутки про те, що закохані можуть одружитися найближчим часом. Дізнайтеся, хто видав секрет співачки.

Надя Дорофєєва минулого року вразила всіх новиною про те, що вирішила розлучитися зі своїм чоловіком Володимиром Дантесом. Але згодом здивувала прихильників ще більше, зізнавшись, що зійшлася з другом своєї родини, Михайлом Кацуріним. Той своєю чергою також був до 2022-го одруженим, але полишив родину.

Надя Дорофєєва готується зіграти весілля з Михайлом Кацуріним

Нині ж промайнули чутки про те, що співачка та столичний ресторатор можуть скоро зіграти весілля. І мова іде не просто про мрії обох жити шлюбом, а про конкретну церемонію, яка може відбутися днями.

Інформація з’явилася у телеграм-каналі “Жирним шрифтом”, який веде екс-редактор модного глянцю ELLE & Harper’s Bazaar:

“#ЧувЧутки що Надя Дорофєєва готується зіграти весілля з Кацуріним у найближчі дні”

Надя Дорофєєва готується зіграти весілля з Михайлом Кацуріним

Втім, у самої співачки ні натяку на урочисту подію. Будучи лідеркою думки, вона активно розповідає про головні новини в Україні. Не оминула увагою біду на Херсонщині та сьогодні пригадала трагічні події в Одесі. Про особисте — взагалі ні слова. Інколи вона балує своїх підписників спільними з Михайлом світлинами і навіть випустила з ним дуетний трек, але про те, що відбувається у них у родині — не відомо.

Цікаво, що її колишній, Володимир Дантес, вже розповідав, що побудував відмінні стосунки з Дашею Кацуріною. Ба більше, він зумів налагодити контакт з її дітьми. З синочком взагалі одразу знайшов спільну мову, а з дочкою також знайшов зв’язок.

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва і Володимир Дантес не мали ні синів, ні дочок у шлюбі. Вони заявляли, що не готові до поповнення, адже самі себе почувають ще дітьми, а тому й не бажали брати відповідальність.

Поділитися