Рубрики: Новини

КилимМен з гурту Kalush Orchestra стане третім тренером “Голосу країни-13” на 1+1 разом з Саніною, Пивоваровим

Команда проєкту "Голос країни" оголосила третього тренера 13-го сезону. Ним стане зірка Євробачення 2022 і народний улюбленець КилимМен. Чого може навчити учасників танцюрист з Kalush Orchestra?

Зовсім скоро почнеться новий сезон проєкту “Голос країни”. В тринадцятий раз зірки і талановиті українці зустрінуться у знімальному павільйоні найспівочішого реаліті. Цього року, як і завжди, організатори тримали інтригу стосовно нового тренерського складу.

Раніше було відомо, що у червоних кріслах оцінювати учасників будуть співак Артем Пивоваров та фронтвумен гурту THE HARDKISS Юлія Саніна. Імена ще двох селебриті, які стануть наставниками тримали у секреті.

КилимМен з гурту Kalush Orchestra стане третім тренером Голосу країни-13

Проте, сьогодні, 15 червня, стало відомо, що долучиться до знаменитостей найзагадковіший з Kalush Orchestra, артист, відомий, як КилимМен. Про це було повідомлено на офіційній сторінці телеканалу 1+1 у Телеграмі. Та, схоже, на цьому секрети проєкту не завершаться, адже на широкий загал ніколи не повідомлялося, хто ж виступає у цьому образі та й не названо імені зірки, яка буде сидіти у кріслі у костюмі килима.

“Хто саме знаходиться в образі КИЛИММЕНА — інтрига. Але відомо, що за часи існування гурту Kalush Orchestra у цьому образі було декілька різних артистів, від вокалістів і до брейкдансерів”, — прокоментували у медіа.

Та попри те, що вже анонсовано третього тренера, організатори натякають, що справжнє його ім’я буде розкрито згодом. Під маскою артиста може бути хто завгодно: від справжнього учасника Kalush Orchestra до іншої зірки музики про яку досі у команді не розповідали.

Цікаво, що раніше ходили чутки про те, що третьою тренеркою стане Джамала. Навіть на Вікіпедії, на сторінці “Голосу країни” з’явилася ця інформація. Проте, а ні співачка, а ні організатори музичного реаліті не підтвердили та не спростували чутки.

Нагадаємо, що прем’єра проєкту відбулася у 2011-му році.

Поділитися