Рубрики: Новини

“Спотворила”: в Мережі розкритикували доньку Олени Мозгової за пофарбоване волосся — зірка мовчати не стала

Відома українська продюсерка Олена Мозгова вирішила похизуватися новим стилем своєї доньки, але її дуже сильно розкритикували. Олена дала свою відповідь.

Відома українська продюсерка Олена Мозгова днями показала, як пофарбувала своїй доньці волосся у патріотичні кольори. За це прихильники зірки почали критикувати як саму дівчинку, так і зіркову продюсерку. Редакція сайту Добрі новини дізналася, як зірка відреагувала на критику своєї доньки.

На знімку, який опублікувала Олена в одній із соціальних мереж можна побачити, що дівчинці пофарбували два передніх пасма. Одна частина блакитного кольору, а інша – жовтого. Також Мозгова вирішила заплісти малечі косички і прикрасити патріотичними стрічками.

Доньку Мозгової розкритикували за пофарбоване волосся

Прихильникам в Мережі така тенденція не дуже сподобалася. Користувачі в мережі почали писати про те, що така зачіска дуже псує зовнішність доньки Олени і краще б вона такого не робила. Олена не стала терпіти таке знущання та булінг в бік її рідної донечки, тому вона вирішила заблокувати кожного, хто писав неприємні речі про зачіску чи стиль дівчинки.

“Боже, які к**чені. Заблокувала всіх, хто мені тут понаписував, що я спотворила доньку. Стежте за собою і своїми дітьми і давайте поради лише в тому випадку, якщо вас про це просять”, – написала Олега Мозгова.

Зараз на сторінці у Facebook під постом з фотографією нового образу доньки зіркової продюсерки залишилися лише позитивні коментарі. Решту негативу Олена повидаляла слідом за блокуванням людей, які ці речі написали.

  • “Яке ж Сонечко! Обожнюю всю Вашу родину!”,
  • “Славна Соля з Косичками. Стиля та Комфорту! Клас!!”,
  • “Справжня україночка, прям як її мамуся”, – пишуть задоволені образом прихильники.
Поділитися