Рубрики: Новини

“Ми разом”: Олександр Пономарьов розповів про стосунки з екс-підопічною Марією Яремчук

Відомий український співак Олександр Пономарьов прокоментував стосунки з молодою українською співачкою та його екс-підопічною Марією Яремчук.

Мережею тривалий час ширяться чутки про те, що Олександр Пономарьов будує стосунки зі співачкою Марією Яремчук. Відомо, що дівчина була його підопічною під час участі у проєкті “Голос країни” в 2012 році і змогла отримати четверте місце у конкурсі. Також Яремчук представляла Україну в 2014 році на “Євробаченні”, зайнявши шосте місце.

Олександр Пономарьов у програмі “Сніданок з 1+1” вирішив прокоментувати свої стосунки з молодою дівчиною. Артист загадково відповів, коли з Марією разом, але що він має на увазі – поки невідомо. Чи збереглися у них дружні стосунки, чи це щось більше, ніж просто дружба – дізнаємося вже згодом.

“Ми разом. А чого мені заперечувати? Марія мені подобається у кожному сенсі: як жінка, як співачка. Є багато жінок, які мені дуже подобаться і я не приховую до них свого ставлення”, – ділиться співак.

Олександр Пономарьов розповів про стосунки з Марією Яремчук

До цього в Олександра вже були серйозні стосунки з Оленою Мозговою та Вікторією Мартинюк. Чоловік каже, що він підтримує спілкування з Оленю і їм вдається проводити якусь комунікацію одне з одним навіть попри те, що жінка йому двічі зрадила, а-от з Вікторією спілкування поки не налагоджується.

Як виявилося, зрадником у стосунках з Вікторією виявився саме Олександр Пономарьов і жінці доводилося терпіти численні зради та інші неприємні речі, пробачити які вона не змогла і тому не бажає підтримувати спілкування зі співаком. Зараз жінка будує стосунки з Тарасом Чекордою, з яким має спільну дитину. Зірка каже, що їй набагато краще у цих стосунках, ніж у попередніх.

Поділитися