Рубрики: Новини

Репяхова влаштувала публічні розбірки через критику іменин сина від Віктора Павліка: “Від любові до ненависті”

Катерина Репяхова вже не вперше оскандалюється в Мережі перед своїми прихильниками. Цього разу зірка почала зʼясовувати стосунки зі своїми фанатами.

Молода дружина Віктора Павліка не проти похизуватися своїм особистим життям у соціальних мережах. Не дивлячись на те, що блогерам все ж потрібно фільтрувати інформацію, яку вони подають своїм прихильникам, Катерина не дуже звертає увагу на те, що доречно показувати, а що краще залишити для особистого архіву.

Ще зовсім нещодавно подружжя Репяхової та Павліка опинилося в центрі скандалу через перепустку на заборонену для звичайних жителів столиці територію, аж раптом Репяхову почали знову критикувати її ж прихильники. Зірка цього разу мовчати не стала і знайшла, що відповісти злим язикам, які хотіли її зачепити.

Мова йде про святкування іменин спільного сина Катерини Репяхової та Віктора Павліка, якого вирішили назвати Михайлом. Зіркова мама лагідко називає сина Михасиком, тому вирішила влаштувати для нього незабутні іменини. Велику порцію критики викликало відео, яке змонтувала блогерка. На ньому поступово зʼявляються всі члени родини крім винуватця свята і самого Віктора Павліка.

Катерину Репяхову розкритикували за іменини сина

“Фоткатись на сімейне фото без чоловіка і сина? Ну, буває”, – пишуть прихильники.

Катерина не стала замовчувати цю ситуацію і зізналася, що в той час, як вони робили спільні фото, Віктор Павлік вкладав їхнього сина спати, тому вони були відсутні на спільних фото.

“Швидко я стала чогось не вартувати для вас. Від любові до ненависті як-то кажуть”, – відповідає Катерина Репяхова.

Звісно, прихильники похвалили Катерину за проведення такого великого свята, але без сина і чоловіка свято, на думку більшості прихильників було неповним.

Поділитися