Рубрики: Новини

Персональний ворог: представник Андрія Данилка прокоментував його виступ перед росіянами на вечірці в Греції

У команді відомого українського артиста пояснили, чому він та інші артисти його колективу вирішили виступити на святі, який організувала колишня дружина російського олігарха

Не так давно у мережі спалахнув скандал. Відомий український шоумен і телеведучий Володимир Остапчук, а також популярна артистка Вєрка Сердючка виступили на вечірці у Греції, де були присутні росіяни. Ба більше, журналістам вдалось з’ясувати, що замовниця, уродженка Одеси Юлія Буряк, раніше була заміжня за російським олігархом.

Публіка, очікувано, залишилась незадоволеною таким рішенням відомих артистів, про що їм миттєво нагадали. Володимир Остапчук вже прокоментував ситуацію, наголосивши, що не знав про гостей з росії. Ба більше, додав шоумен, перш ніж починати підготовку до майбутньої вечірки, він упевнився, що замовники активно допомагають Україні.

Володимир Остапчук прокоментував вечірку для росіян

Тепер висловитись про скандал вирішили й від імені Вєрки Сердючки. У коментарі для каналу “Культурна прачечна” менеджер артиста Андрій Уреньов розповів, що насправді вони не знали про те, що на вечірці були присутні росіяни. Крім того, пояснив представник Андрія Данилка, артист спілкувався з гостями вечірки українською мовою та навіть заспівав оновлену пісню “Russia Goodbye”.

Ба більше, зазначив менеджер Сердючки, він навіть не може уявити, як мешканці росії й прихильники кремлівського режиму можуть запросити на свято людину, якій заборонено в’їзд до рф на 50 років. Андрій Уреньов нагадав, що в сусідній країні за пісні Андрія Данилка навіть можуть завести кримінальну справу.

“Важко уявити, що персонального ворога всіх російських пропагандистів [Андрія Данилка] міг запросити хтось із росії”, – іронічно висловився Андрій Уреньов у коментарі для преси.

Представник Андрія Данилка пояснив його виступ на вечірці з росіянами

Андрій Уреньов також додав, що організатори заходу запевнили їх, що на вечірці не буде прихильників російського президента й тих, хто підтримує війну в Україні.

Поділитися