Рубрики: Новини

“Знаю кожен кущик”: Марічка Падалко показала свою дачу і розповіла, як їй живеться без чоловіка

Чоловік Марічки Падалко Єгор Соболєв зараз захищає Україну під загарбників. Зірка вирішила показати спільну дачу зі своїм коханим і розповіла, як вона живе в самотності.

Телеведуча Марічка Падалко не проти похизуватися в Мережі своїми досягненнями і розповісти певні подробиці зі свого особистого життя. Зірка частенько влашовує інтерактив для своїх прихильників, спілкується з ними і знаходить час для відпочинку. Цього разу Марічка вирішила показати користувачам в Мережі свою дачу, на якій вони разом з чоловіком любили займатися домашніми справами.

На відео, яке опублікувала Падалко, видно великий будинок, дуже затишну альтанку, спортивний майдачник і батут. Крім цього, на території багато квітів і гарний та рівний газончик, який тішить око з першого візиту території. Падалко розповіла, що це місце, яке дає їй нереальну силу та натхнення.

“Мені найбільше давало сил в травні і червні – це земля. Навіть мій головний антидепресант – біг – відійшов на другий план”, – пише Падалко.

Марічка Падалко показала свою дачу

Також телеведуча розповіла, як раніше вони з чоловіком займалися хатніми справами. Зірка завжди займалася домом всередині, а чоловік Єгор займався роботою на ділянці. Жінка зізнається, що вона дуже сумує за чоловіком і чекає, поки він повернеться, щоб продовжити разом займатися спільним будиночком.

“Тепер я знаю кожен кущик, кожен бурʼян, зовсім забила на нігті, ходжу з косаркою і дротом, чекаю на дощ і на того, хто завжди тут все робив”, – розповідає телеведуча.

Марічка Падалко показала свою дачу

Нагадаємо, чоловік зірки Єгор Соболєв зараз знаходиться в рядах захисників України і мужньо стоїть за незалежність нашої країни, як велика частина українських чоловіків. Сподіваємося, кожен українець зможе повернутися додому якомога швидше.

Поділитися