Рубрики: Новини

“Тільки одне продовження”: Даша Квіткова розповіла, як розвиватимуться стосунки з екс-коханим Добриніним

Днями стало відомо, що Даша Квіткова офіційно розлучилася з екс-коханим Микитою Добриніним. Дівчина розповіла, у яких стосунках вони тепер.

Мережею розлетілася новина про офіційне розлучення Даші Квіткової та Микити Добриніна. Зірка вирішила розповісти в Мережі на якому етапі тепер будуть знаходитися їхні стосунки і чи планують вони підтримувати спілкування один з одним. Даша каже, що зараз в пріоритеті в них лише син, тому спілкування буде відбуватися лише під час комунікації з сином.

Про розлучення стало відомо, коли Даша опублікувала фотографію з паперами про розлучення і зірку одразу засипати повідомленнями про Микиту. Блогерка подякувала Добриніну за всі пережиті разом моменти, але повертатися до цих стосунків вона точно не планує. Якщо раніше можна було ще думати про воззʼєднання пари, то зараз це точно кінець.

“Я вдячна за всі моменти, якими б вони не були”, – написала Квіткова.

Даша Квіткова розповіла про стосунки з Добриніним

Вперше про розлади і непорозуміння у стосунках стало відомо на початку 2023 року. Даша Квіткова зізналася, що вони з Микитою спільно прийняли рішення про розлучення через різний темп життя. З тих пір про Дашу чути всюди, а Микита про себе майже не нагадує в Мережі. Схоже, Квіткова хотіла займатися багатьма сферами життя одночасно, а Микита мріяв про те, щоб вона була ідеальною господинею вдома.

Зараз блогерка працює над запуском свого другого курсу для схуднення. Варто зазначити, що Даша не роздає рекомендацій самостійно. Над цим працює ціла команда фахівців, які підказують Даші як правильно робити вправи, харчуватися і приймати себе, а також працюють з прихильниками Квіткової, які захотіли доєднатися до курсу схуднення.

Поділитися