Рубрики: Новини

“Не ділюся”: Христина Соловій в Мережі відповіла на запитання про її стосунки з Сергієм Жаданом

Після новини про роман Христини Соловій та Сергія Жадана пара не дає жодних коментарів про їхні стосунки, але час від часу Христина починає про це говорити.

Христина Соловій – відома українська співачка, яка закрутила роман з українським письменником Сергієм Жаданом. Про роман пари почали ширитися чутки після їнього палкого поцілунку у кліпі Христини Соловій, але закохані спростовували чутки про стосунки, називаючи поцілунок витвором мистецтва.

На відео чоловік неодноразово цілує молоду співачку, зливаючись з нею губами в романтичному поцілунку. Жадан зізнався, що поцілунок йому дуже сподобався, але він ні в якому разі не означає щось більше і між ними з Христиною зовсім нічого немає. Такої ж легенди дотримувалася й сама Соловій.

У мережі активно обговорюють чутки про роман Соловій і Жадана

Однак, згодом стало відомо, що вони все ж будують стосунки одне з одним. Христину Соловій частенько допитують в Мережі про розвиток нових стосунків та звинуваючують її у розлучення Сергія зі своєю екс-дружиною, але співачка відмовилася давати будь-які коментарі.

“Я доволі цілісна. Не ділюся і вам не раджу”, – категорично відповідає на будь-які питання Соловій.

Закохану парочку вже встигли застати на романтичній прогулянці в парку за ручки. Одна з прихильниць зняла на відео, як Соловій і Жадан в одному з парків столиці крокують за руки і мило воркують один з одним. За мить усі українські ЗМІ підхопили сенсаційну новину і вся Мережа говорила лише про це. Пізніше, пара зʼявилася разом на презентації нової книги письменника.

Христину Соловій та Сергія Жадана заскочили на таємному побаченні в столиці

На події Христина сиділа зовсім поруч Жадана і час від час вони перешіптувалися, посміхалися одне одному і воркували, хоч офіційної заяви про стосунки від них це поки не було.

Поділитися