“За півтора місяці скинула 17 кг”: дружина Миколи Тищенка Алла Барановська розповіла про схуднення

Дружина скандального екс-політика Миколи Тищенка Алла Барановська вирішила розповісти свою історію про феноменальне схуднення на 17 кілограмів.

Дружина екс-політика та телеведучого Миколи Тищенка Алла Барановська у форматі інтервʼю в Раміни Есхакзай розповіла, як їй вдалося схуднути на 17 кілограмів. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, що повпливало на різкий набір ваги і як саме їй вдалося позбутися небажаних кілограмів.

Алла розповідає, що вона набрала 17 кілограмів за три місяці і сильно фотошопила свої фотографії у соціальних Мережах. Крім цього, в неї почалися серйозні проблеми зі шкірою, але зірка навчилася це приховувати. Тоді вона носила широкі речі, якими намагалася приховати свій зовнішній вигляд.

“Я не хотіла, щоб мене хтось бачив”, – каже Алла.

Алла Барановська набрала зайву вагу
Алла Барановська набрала зайву вагу

Барановська набрала таку велику кількість кілограмів на початку повномасштабного вторгнення. В перші три тижні вона майже не спала і їй було дуже погано через це. В Алли погіршилося самопочуття, сон, раціон харчування і таке інше. На фоні цього сильного стресу вона почала набирати зайві кілограми. На початку травня зірка зрозуміла, що вона стала більшою на 10 кілограмів і все її обличчя всіяне висипаннями і ранами.

“В мене не було такого. Що б я не робила, мені нічого не допомагало. Я зрозуміла, що я товства, коли не змогла зігнути ногу до живота”, – додає дружина Тіщенка.

Алла була дуже здивована станом своєї шкіри та ваги і вона побігла здавати всі можливі аналізи, але вони не були дуже поганими. Дівчина вирішила самостійно розібратися в своїй голові і проаналізувати що вона їсть, пʼє і чим займається. Барановська відклала телефон на півтора місяці і змогла налагодити свій сон, харчування, перестала читати новини і стресувати і лягала спати не пізніше десятої години.

Алла Барановська розповіла, як вона схудла на 17 кілограмів
Алла Барановська розповіла, як вона схудла на 17 кілограмів

“Просто харчувалася по-трошки. В мене починалося з дієти, я їла три рази на день і не більше. Потрібно просто передивитися свій раціон, почала нормально спати, відписалася від всіх новин і зрозуміла, що маю привести себе в нормальний вигляд”, – каже Алла.

Це сталося саме завдяки тому, що Барановська змогла відчути свій організм і в неї все налагодилося. На думку Алли, кожному потрібно починати з голови і розібратися всередині себе.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини