Рубрики: Новини

Тарас Тополя вперше показав свого перукаря, який стриже його вже 12 років: “Моя антенка на голові”

Відомий український музикант Тарас Тополя на своїй сторінці в Інстаграмі показав свого перукаря, з яким дуже давно дружить. Знаменитість зізнався, що майстер стриже його 12 років поспіль

Тарас Тополя, відомий український музикант та фронтмен гурту “Антитіла”, у часи повномасштабної війни продовжує свою професійну діяльність. Знаменитість деякий час служив на фронті лікарем, а після повернення додому почав концертну діяльність. Разом зі своїми колегами співак подорожує Україною з виступами та займається благодійною і волонтерською діяльністю.

Крім того, знаменитість активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм. У своєму блозі артист час від часу ділиться новими фотографіями та цікавими новинами. Так, наприклад, нещодавно Тарас Тополя показав свого перукаря, з яким дружить вже близько 12 років. Знаменитість пояснив, що багато років тому він почав його стригти, а сьогодні досяг неймовірного кар’єрного успіху.

На своїй сторінці в Інстаграмі Тарас Тополя опублікував допис із Дмитром Верховецьким, який створює імідж артиста багато років тому. Співак пригадав, що, коли тільки прийшов до майстра, той лише мріяв про власний салон. Тепер перукар є власником найбільшої мережі салонів у всій Європі.

Тарас Тополя розповів про свого перукаря, який стриже його 12 років

У коментарях до нового допису відомого українського артиста його підписники, шанувальники та друзі залишили чимало компліментів і захоплених слів. Зокрема, користувачі мережі захопились історією про майстра Дмитра Верховецького, який зміг досягти такого успіху. Не забули шанувальники привітати Тараса Тополю й із днем народження. Сьогодні, 21 червня, він відзначив власне свято.

Слід зазначити, що в Тараса Тополі цікава зачіска – вся голова вибрита, а ось на самій маківці довге волосся, яке той збирає у хвіст. Знаменитість часто відвідує перукаря, оскільки його волосся завжди має охайний вигляд.

Поділитися