Рубрики: Новини

Що Камалія змогла забрати у Захура після розлучення: палац у Бучі, авто й інші багатства пакистанського принца

Популярна співачка Камалія цього року ошелешила всіх звісткою про те, що розлучається з Мохаммадом Захуром. Як пара поділила майно і чи правда, що артистка вже ніколи не повернеться до батька своїх дітей?

Камалія і Мохаммад Захур цієї весни сповістили про непросте рішення. І хоча пара намагалася врятувати свої стосунки, після 20-ти років спільного життя, все ж таки вирішили розірвати шлюб. Знаменитості публічно показали, що пара може розходитися екологічно, без драм, скандалів та інтриг. Ба більше, артистка з чоловіком пообіцяли, що будуть і надалі підтримувати зв’язок, адже вони планують спільно виховувати доньок.

Що отримала співачка після розлучення?

Що Камалія змогла забрати у Захура після розлучення

13 квітня виконавиця повідомила про рішення офіційно розірвати свій шлюб. Проте, знаменитість так і не розповіла до кінця, чи дійшла справа до фіналу. На перший погляд, відносини у родині Захура так і не змінилися. Екс-подружжя разом ходить на світські заходи, відвідує у школі доньок та проводять спільне дозвілля.

Відомо тільки, що Камалія нещодавно отримала відзнаку від премії YUNA. Що стосується матеріальних благ, то досі не відомо, кому відійде чималий палац знаменитостей у Бучі, який вони будували спільно.

Що Камалія змогла забрати у Захура після розлучення

Також раніше була інформація про те, що у сім’ї селебріті є також і машини, але чи дістануться вони артистці — не відомо.

Схоже, що у розкішному будинку лишилася жити зараз тільки співачка, адже якось вона проговорилася, що її коханий мешкає за кордоном разом з Арабеллою і Мірабеллою. До речі, під час початку повномасштабного наступу дружина Захура лишилася сама в Україні, і самостійно мусила вибиратися з-під загрози окупації.

Нагадаємо, що для Мохаммада Захура шлюб із Камалією є другим у житті. Від колишніх стосунків у нього також є діти.

Поділитися